15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η σειρά Samsung Galaxy S10 από τις 8 Μαρτίου στην ελληνική αγορά. Οι ανακοινώσεις Cosmote, Vodafone και Wind

    Η ανακοίνωση της σειράς Samsung Galaxy S10 έκλεψε τις εντυπώσεις αυτή την εβδομάδα και ήδη τα ελληνικά δίκτυα έχουν δημοσιοποιήσει πληροφορίες για τη διαθεσιμότητά του στη χώρα μας. Ας δούμε αναλυτικά τις ανακοινώσεις. 

    Samsung Galaxy S10e, S10 & S10+: Οι προ-παραγγελίες ξεκίνησαν σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

    Samsung Galaxy S10

     Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες για τα νέα Samsung Galaxy S10e, S10 και S10+ στο www.cosmote.gr και στο www.germanos.gr. Τα κορυφαία 4G+ smartphones της Samsung, που παρουσιάστηκαν χθες, εντυπωσίασαν με την επαγγελματική τους κάμερα, την «κινηματογραφική» οθόνη, τον νέο αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη με υπερηχητικά κύματα, αλλά και τη δυνατότητα να μοιράζουν ασύρματα την ενέργεια της μπαταρίας σε Samsung Wearables και  άλλες συσκευές. Όσοι καταναλωτές προ-παραγγείλουν τα Galaxy S10 & S10+, παίρνουν δώρο τα νέα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds, αξίας €149, μέσα από το Samsung Members App. Οι ναυαρχίδες της Samsung, θα είναι διαθέσιμες σε όλα τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ, από τις 8 Μαρτίου.

    Τα Galaxy S10e, S10 και S10+ είναι τα πρώτα smartphones στον κόσμο με οθόνη Dynamic AMOLED 5,8’’, 6,1’’ και 6,4’’ αντίστοιχα, που υποστηρίζουν αναπαραγωγή βίντεο HDR 10+ με Dynamic Tone Mapping, επιτρέποντας στον χρήστη να βλέπει σκηνές με μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων και εξαιρετική φωτεινότητα. Τα νέα μοντέλα της Samsung διαθέτουν, επίσης, υπερ-ευρυγώνιο φακό 123ο για εντυπωσιακά πανοράματα, ευρυγώνιο φακό 77ο για νυχτερινές λήψεις, ενώ η εμπρόσθια κάμερα 10MP ανάλυσης UHD, υπόσχεται εκπληκτικές selfie και βίντεο υψηλής ποιότητας. Κατασκευασμένες με premium υλικά, οι νέες ναυαρχίδες της Samsung είναι εξαιρετικά ανθεκτικές σε χαρακιές και σπασίματα, αλλά και στο νερό και τη σκόνη (πιστοποίηση IP68).

    Τα νέα μοντέλα της Samsung ξεχωρίζουν και για τη δυνατότητα ταυτοποίησης δακτυλικού αποτυπώματος με υπερηχητικά κύματα για ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, που επιτρέπει στον χρήστη να ξεκλειδώνει τη συσκευή, τοποθετώντας απλά το δάχτυλό του πάνω στην γυάλινη επιφάνεια. Επίσης, είναι ιδανικά για τους λάτρεις των games, καθώς είναι τα πρώτα smartphones με «Unity Game Engine», που επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια όπως σε έναν υπολογιστή, χωρίς κολλήματα. Ο αναβαθμισμένος επεξεργαστής 8nm και οι μπαταρίες μεγαλύτερης χωρητικότητας, συγκαταλέγονται, επίσης, στα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων.

    Με τα νέα smartphones της Samsung, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο 4G/4G+ στην Ελλάδα, με πληθυσμιακή κάλυψη πάνω από 98% και 95% αντίστοιχα. Το δίκτυο της COSMOTE έχει βραβευτεί από τον ανεξάρτητο φορέα Ookla ως το πιο γρήγορο δίκτυο Mobile Internet στην Ελλάδα.

    Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το Samsung Galaxy S10e από 789€ (€21,92/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις), το Samsung Galaxy S10 από €939 (€26,08/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) και το Samsung Galaxy S10+ από €1.039 (€28,86/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις), είτε φθηνότερα με τα προγράμματα κινητής COSMOTE. Οι νέες συσκευές θα κυκλοφορήσουν σε τρία χρώματα (Prism Black, Prism White, Prism Green – το Samsung Galaxy S10e και στο χρώμα Canary Yellow), ενώ οι καταναλωτές μπορούν να τις συνδυάσουν με τα αξεσουάρ που τους ταιριάζουν μέσα από μεγάλη ποικιλία. Τα Samsung Galaxy S10 & S10+ θα είναι διαθέσιμα στις εκδόσεις 128GB και 512GB, ενώ το Samsung Galaxy S10+ θα διατίθεται και στην έκδοση 1TB.

    Διαθέσιμο για προ-παραγγελία και το Samsung Galaxy Watch Active

    Samsung Galaxy Watch Active

    Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες και για το νέο Samsung Galaxy Watch Active στο www.germanos.gr, που διατίθεται στα €249 (€20,75/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις). Με νέο αθλητικό σχεδιασμό, τo Samsung Galaxy Watch Active είναι ανθεκτικό στο νερό και με βελτιωμένο tracking system που καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη, από την άθληση μέχρι τον ύπνο και την παρακολούθηση των καρδιακών παλμών, ενθαρρύνοντας έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

    Τα νέα Samsung Galaxy S10 & S10+ έρχονται στη Vodafone

    GALAXY S10

    Η Vodafone υποδέχεται τα νέα Samsung Galaxy S10 και S10+ δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν μέσω προπαραγγελίας έως και τις 07/03 στο http://bit.ly/2BIveVV . Όσοι προπαραγγείλουν τα Samsung Galaxy S10 ή S10+, θα πάρουν δώρο τα ασύρματα ακουστικά Galaxy Buds αξίας 149€.

    Η νέα σειρά Samsung Galaxy S10 έρχεται με infinity-O οθόνη που καλύπτει όλη την μπροστινή πλευρά της συσκευής και καινούριο user interface προσφέροντας  μια τελείως διαφορετική εμπειρία χρήσης.  Όσοι επιθυμούν να δουν από κοντά τη συσκευή πριν το επίσημο λανσάρισμα, έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν ένα από τα 13 επιλεγμένα καταστήματα Vodafone.

    Τα νέα Samsung Galaxy S10 και S10+ θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Vodafone, αλλά και στο vodafone.gr από τις 08 Μαρτίου στην προτεινόμενη λιανική  τιμή των 789€ και 1.039€ αντίστοιχα, ενώ οι πελάτες της Vodafone μπορούν να την αποκτήσουν με έως και 48 άτοκες δόσεις.

    Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες θα μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια μεγάλη ποικιλία τα γνήσια αξεσουάρ της Samsung που τους ταιριάζουν,  προκειμένου να προστατεύσουν αλλά και να εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις λειτουργίες της συσκευή τους!

    Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S10  στο http://bit.ly/2GDiggj και για το Samsung Galaxy S10+ στο http://bit.ly/2Ivc9wj.

     Η νέα σειρά Samsung Galaxy S έρχεται στη WIND

    Samsung-Galaxy-FB_S10_preorder_800x800

     Τη δυνατότητα να αποκτήσουν από τους πρώτους τη νέα σειρά smartphones της Samsung, Galaxy S, Samsung Galaxy S10 Ε, Samsung Galaxy S10 και Samsung Galaxy S10 Plus, δίνει η WIND σε όσους προχωρήσουν σε προ – παραγγελία έως και τις 7 Μαρτίου.

    Αποτελούν ιδανική πρόταση της σειράς Galaxy S και ήρθαν για να εντυπωσιάσουν με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά και το ανανεωμένο design τους.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν σε προ – παραγγελία σε οποιοδήποτε κατάστημα WIND πανελλαδικά ή ηλεκτρονικά, κάνοντας χρήση των 48 άτοκων δόσεων.

    Επιπλέον, όσοι προ – παραγγείλουν το Samsung Galaxy S10 ή το Samsung Galaxy S10 Plus, θα λάβουν δώρο τα Samsung Buds* αξίας 149€.

    Περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο www.wind.gr ή στα καταστήματα WIND.

    *Ακουστικά χωρίς καλώδια, σχεδιασμένα για άνεση αλλά και σταθερότητα. H προσφορά ισχύει για παραγγελίες από το δίκτυο καταστημάτων WIND ή ηλεκτρονικά με την προϋπόθεση πραγματοποίησης αγοράς έως 22/03/2019 και δηλώσεις συμμετοχής μέσω Samsung Members έως 8/05/19. Ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και αποκλειστικός υπεύθυνος της προσφοράς είναι η εταιρεία Samsung. Όροι και προϋποθέσεις εδώ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles