15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η σειρά Dark του Netflix είναι ένα πιο “creepy” Stranger Things

    Λέτε να κοπιάρει την επιτυχία του το Netflix με ένα δεύτερο Stranger Things; Θα ήταν μάλλον υπερβολικό να πει κανείς κάτι τέτοιο αφού το Dark, η πρώτη Γερμανική παραγωγή του streaming κολοσσού είχε πάρει το ΟΚ για να γυρίσει την πρώτη σεζόν της σειράς από τον Φεβρουάριο του 2016. Και εδώ έχουμε ως κεντρικό θέμα την εξαφάνιση παιδιών. Δύο θα χαθούν ξαφνικά από προσώπου γης και μία πολύ περίεργη πόλη θα αρχίσει να τα ψάχνει. Όπως κανείς μπορεί να υποψιαστεί αυτό θα φέρει στην επιφάνεια πολλά αλλόκοτα θεματάκια και μυστικά των κατοίκων και πιο συγκεκριμένα τεσσάρων οικογενειών.

    Dark copy

    Το ύφος του trailer μας παρουσιάζει ένα πιο ζόρικο Stranger Things, με το μεταφυσικό στοιχείο να παίζει το ρόλο του. Δείχνει ιδιαίτερα σκοτεινό με το αναπόφευκτο Γερμανικό ύφος και γλώσσα να φροντίζουν καλά γι’ αυτό ενώ μας παρουσιάζει εξ αρχής το θέμα που θα τεθεί προς επίλυση. Το θέμα δεν είναι ποιος απήγαγε τα παιδιά, αλλά πότε, με ένα διάγραμμα να μας δείχνει τρεις ημερομηνίες. 1953, 1986 και 2019.
    Το Dark αναμένεται να καταφθάσει από στιγμή σε στιγμή στη μικρή οθόνη του Netflix και εκεί θα δούμε καλύτερα πόσο μοιάζει ή όχι του Stranger Things.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles