21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Sonos αναβαθμίζει την ηχητική εμπειρία στο σπίτι σας

    Σίγουρα γνωρίζετε τη Sonos, που αποτελεί ένα δυναμικό παίκτη στο χώρο του ήχου, εδώ και χρόνια. Έχοντας από τον περασμένο Μάιο τη δύναμη της γνωστής εταιρείας Δαμκαλίδης, που πλέον αποτελεί τον επίσημο αντιπρόσωπό της στη χώρα μας, το κορυφαίο brand έρχεται σπίτι σας με στόχο να αναβαθμίσει τον ήχο που ακούτε σ’ αυτό. Ας δούμε πώς.

    Sonos Arc: Μία ηχομπάρα που θα αλλάξει τη σχέση σας με τον οικιακό κινηματογράφο, μετατρέποντας τον σε μία συναρπαστική εμπειρία. Βασισμένο στις καινοτομίες που η Sonos έχει φέρει στο κομμάτι του σινεμά στο σπίτι, το Arc διαθέτει 11 συνολικά ηχεία (οκτώ woofer και τρία tweeter), καθώς και υποστήριξη Dolby Atmos. Επιπλέον, υποστηρίζει φωνητικές εντολές (αν χρησιμοποιείτε π.χ. το Alexa ή το Google Assistant) ενώ, σε συνεργασία με την εφαρμογή Sonos TruePlay, που λειτουργεί σε iOS σας επιτρέπει να καλιμπράρετε εύκολα τον ήχο στο χώρο σας.

    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα είτε σε Set up, ενώ είναι διαθέσιμο σε λευκό και μαύρο χρώμα, ώστε να ταιριάζει σε κάθε χώρο. Τέλος, να σημειώσουμε ότι μπορεί να τοποθετηθεί και επιτοίχια, σε ειδική βάση.

    Και ακόμη: Έχετε τη δυνατότητα να φτιάξετε ένα σύστημα 5.1 ή 3.1 με τα προϊόντα Arc, Sub (Gen 3) και One SL (Pair) για το σπίτι σας, πάντα με τη μοναδική εμπειρία που η Sonos μπορεί να σας προσφέρει. Απολαύστε στερεοφωνικό ήχο κινηματογραφικής ποιότητας, πραγματοποιήστε τις συνδέσεις στο σύστημά σας ασύρματα μέσω Wi-Fi και απολαύστε κορυφαία ποιότητα ακόμη και στις αγαπημένες σας streaming υπηρεσίες (η Sonos υποστηρίζει πάνω από 100 σχετικές υπηρεσίες) με τις μεγαλύτερες ευκολίες. Ελέγχοντας το σύστημα μέσω remote control, ειδικής εφαρμογής για iOS ή Android ή ακόμη και με τη …φωνή σας, το home theatre των ονείρων σας είναι πραγματικότητα και εσείς ζείτε μαζί του συναρπαστικές εμπειρίες θέασης από τον καναπέ σας. Με δυνατότητες για άψογο καλιμπράρισμα στο χώρο που βρίσκεται το Arc, πανίσχυρα μπάσα χωρίς παραμορφώσεις χάρη στους 2 force-cancelling drivers του Sub που ελαχιστοποιούν τους κραδασμούς και συνολικά δυναμικά specs, ο χώρος σας με τη βοήθεια των προϊόντων της Sonos θα είναι πραγματικά αγνώριστος …ηχητικά.

    Και βέβαια δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι η Sonos αποτελεί την εταιρεία που έχει εφεύρει τη multiroom φιλοσοφία, εδώ και μία δεκαετία. Μπορείτε να έχετε setup σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας, το καθιστικό, την κουζίνα ή το υπνοδωμάτιο, να ακούτε το ίδιο κομμάτι παντού, ή ακόμη και διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο αν τα γούστα σας δεν ταιριάζουν.

    Και για τις περιπτώσεις που δε θέλετε άλλο να …μείνετε σπίτι, το Sonos Move είναι ένα φορητό ηχείο που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική και εκτός.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles