18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η Sony επεκτείνει τη σειρά τηλεοράσεών της με τέσσερα νέα 4Κ HDR μοντέλα

    Η Sony ανακοίνωσε τέσσερα νέα μοντέλα τηλεοράσεων για το 2019 – τις τηλεοράσεις XG83, XG81, XG80 και XG70.

    Όλες έρχονται με ποικιλία στα μεγέθη της οθόνης, ώστε να ταιριάζουν σε χώρους με διαφορετική διαρρύθμιση, συνιστώντας μια ιδανική επιλογή ανεξάρτητα από τις διαστάσεις του δωματίου. Διαθέτοντας ορισμένες από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες εικόνας και ήχου της Sony, οι τηλεοράσεις μπορούν να αποτελέσουν την ιδανική εκκίνηση για όσους αναζητούν μια συναρπαστική 4K HDR εμπειρία.

    XG83

    Το μοντέλο XG83 διαθέτει τον αποκλειστικό, πρωτότυπο επεξεργαστή 4K HDR X1 της Sony, με τις τεχνολογίες object-based HDR remaster και HDR Super Bit Mapping για βελτιωμένη αναπαραγωγή βάθους, υφών και φυσικών χρωμάτων. Η εικόνα βελτιστοποιείται ακόμη περισσότερο με υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας, για εξαιρετικά ρεαλιστικό αποτέλεσμα.

    Τα μοντέλα XG83, XG81, XG80 και XG70 χρησιμοποιούν την αναγνωρισμένη ισχύ επεξεργασίας εικόνας της Sony για να προσφέρουν μια καθηλωτική εμπειρία θέασης. Η τεχνολογία 4K X-Reality PRO αναβαθμίζει και βελτιώνει κάθε εικόνα, όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματική ποιότητα 4K, αποκαλύπτοντας συνεχώς ακόμη πιο καθαρές  λεπτομέρειες και αποχρώσεις στη σκηνή, ενώ η οθόνη TRILUMINOS εξασφαλίζει ότι όλα τα χρώματα που εμφανίζονται είναι τόσο αληθινά όσο στην πραγματικότητα, με πιστά αποτυπωμένη κάθε σκίαση και απόχρωση. Οι τηλεοράσεις θα φαίνονται επίσης κομψές και στιλάτες σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο με το εξαιρετικό τους αλουμίνιο (XG83) ή πλαίσιο με βαφή αλουμινίου (XG81, XG80, XG70) και τα κομψά στηρίγματα που μπορούν να καλύψουν τα καλώδια και να τα διατηρήσουν τακτοποιημένα.

    XG81

    Όσον αφορά στο κομμάτι των έξυπνων χαρακτηριστικών, οι XG83, XG81 και XG80 διαθέτουν τη λειτουργία Sony Android TV, η οποία υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών από το Google Play, συμπεριλαμβανομένων των YouTube, Netflix, Prime Video και πολλά άλλα. Για να γίνει ακόμα πιο «έξυπνη» η τηλεόραση και το σπίτι, τα μοντέλα XG83, XG81 και XG80 διαθέτουν ενσωματωμένο το Google Assistant. Οι χρήστες μπορούν απλά να μιλούν από μακριά στο χειριστήριο, χρησιμοποιώντας το Google Assistant, για να σχεδιάσουν γρήγορα την ημέρα τους, να ανακαλύψουν περιεχόμενο ή να προβάλλουν τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και άλλα. Η XG70 διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet, ώστε να συνιστά τον τέλειο συνδυασμό για να απολαμβάνει κανείς εκπομπές και ταινίες, μέσω δημοφιλών εφαρμογών streaming, έχοντας άμεση πρόσβαση με ένα κλικ στις εφαρμογές Netflix και YouTube.

    XG70

    Διαθέσιμες διαστάσεις:

    XG83: 43”, 49”

    XG81: 43”, 49”, 55”, 65”

    XG80: 43”, 49”, 55”, 65”, 75”

    XG70: 43”, 49”, 55”, 65”

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles