12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Sony Mobile το παλεύει! To Xperia 1 II 5G κυκλοφορεί στα τέλη Ιουλίου!

    Η Sony αδιαμφισβήτητα πρόκειται για μια ιστορική εταιρεία, ωστόσο όλοι γνωρίζουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα τα πράγματα δεν πηγαίνουν και τόσο καλά για το τμήμα της κινητής τηλεφωνίας. Παρόλα αυτά, η Sony δεν φαίνεται διατεθειμένη να αποχωρήσει από την αγορά των smartphones έτσι εύκολα και αυτό δηλώνει και η πρόθεση της να κυκλοφορήσει μια ακόμη ναυαρχίδα, το Xperia 1 II  5G!

    H συσκευή θα είναι διαθέσιμη στα τέλη Ιουλίου και θα είναι εξοπλισμένη με AMOLED display στις 6.5 ίντσες, προσφέροντας 4Κ ανάλυση στα 1644×3840 pixels και aspect Ratio στα 21:9. To σχεδιαστικό team έχει μελετήσει την οθόνη του προσεκτικά, έτσι σε συνδυασμό με την κομψή και elegant εμφάνιση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης για προβολή multimedia περιεχομένου και mobile games. H νέα high-end πρόταση της Sony διαθέτει stereo speakers στο μπροστινό τμήμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι συνδέεται με το DualShock 4 controller του PS4. Στην καρδιά της 5G ναυαρχίδας της Sony βρίσκεται ένα Qualcomm Snapdragon 865 SoC με τεχνολογία κατασκευής 7nm,  8GB μνήμης RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Παρόλα αυτά, το ευχάριστο νέο είναι ότι περιλαμβάνεται μια microSD slot, η οποία δύναται με επεκτείνει τον διαθέσιμο χώρο έως και το 1TB με χρήση microSD κάρτας.

    Σε ότι έχει να κάνει με το κύριο camera setup, η Sony έχει προτιμήσει μια triple camera λύση, η οποία περιλαμβάνει 12MP primary camera, 12MP τηλεφακό με 3x optical zoom και 12MP Ultra-wide camera, όπως επίσης έναν ToF sensor. Για τους λάτρεις των selfie φωτογραφήσεων, η Sony έχει προτιμήσει μια selfie cam στα 8MP. Τέλος, το Xperia 1 II έρχεται με μπαταρία στα 4000mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση (50% σε μόλις 30 λεπτά), ενώ η συσκευή διαθέτει και πιστοποίηση IP65/68 για μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη προστασία. Η αρχική τιμή του θα είναι κομματάκι αλμυρή προσεγγίζοντας τα 1200$.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles