18.6 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Η ταινία Sonic γράφει ιστορία και γίνεται η πιο πετυχημένη video game movie… ever!

    Ο κανόνας θέλει τις κινηματογραφικές ταινίες που προέρχονται από την ανεξάντλητη πηγή του gaming να έχουν (στην καλύτερη) τα… μαύρα τους τα χάλια! Ωστόσο, πάντοτε υπάρχουν και οι «φωτεινές» εξαιρέσεις και σίγουρα σε αυτή τη (μικρή) κατηγορία ανήκει το πρόσφατο Sonic The Hedgehog! Αν και μπορεί να σας φανεί απίστευτο, ωστόσο η ταινία Sonic έχει σπάσει τα ταμεία, καθώς μέσα σε μόλις 4 ημέρες από την κυκλοφορία της στις σκοτεινές αίθουσες συγκέντρωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 68 εκατομμυρίων δολαρίων!

    Με το παραπάνω νούμερο ξεπέρασε και το αρκετά πετυχημένο Detective Pikachu, το οποίο για το ίδιο χρονικό διάστημα είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 54.3 εκατ. δολάρια! Μάλιστα, εκπληκτική είναι η πορεία της και εκτός Η.Π.Α, καθώς ήδη οι εισπράξεις της στις υπόλοιπες χώρες που έχει προβληθεί έχουν ξεπεράσει τα 100 εκατομμύρια! Αναμφίβολα, η θετική πορεία της μας εξέπληξε ευχάριστα από τη στιγμή που οι οιωνοί δεν ήταν με το μέρος των παραγωγών της Paramount. Θυμίζουμε ότι ύστερα από το πρώτο trailer, οι δημιουργοί της αναγκάστηκαν να επανασχεδιάσουν τον πρωταγωνιστή Sonic και αυτό γιατί η εμφάνιση του ήταν τόσο κακή που έκανε την community… έξαλλη! Μάλιστα, όλη αυτή η ιστορία ανάγκασε την παραγωγό εταιρεία να αναστείλει την κυκλοφορία της ταινίας (θα έβγαινε αρχικά μέσα στο 2020) μέχρι το Sonic The Hedgehog movie να γίνει όπως πρέπει! Παρόλες όμως τις αντιξοότητες που υπήρξαν, το τελικό αποτέλεσμα βγήκε καλό!

    Στην χώρα μας θα ξεκινήσει η προβολή της την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου και σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφέρει κριτικοί και κοινό, ο Jim Carrey στο ρόλο του Dr. Robotnik είναι πραγματικά όλα τα λεφτά! Ρίξτε μια ματιά και στο trailer που ακολουθεί… 

    https://youtu.be/EzZilXlnRew

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles