21.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Η Taylor Swift στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του Forbes

    Το Forbes κυκλοφόρησε τη λίστα των δισεκατομμυριούχων και, για πρώτη φορά, η Taylor Swift είναι επίσημα μέσα σε αυτήν. Αυτό που καθιστά αυτήν την συμπερίληψη ξεχωριστή είναι ότι η δημοσίευση αποκάλυψε ότι η Swift, Πρόσωπο της Χρονιάς του 2023 σύμφωνα με το TIME Magazine και Προσωπικότητα της Μουσικής του 2023 σύμφωνα με το Euronews Culture, κατάφερε να μπει στη λίστα χάρη στη μουσική και τις εμφανίσεις της μόνο.

    “Η Miss Americana ολοκλήρωσε μία από τις πιο πολιτιστικά επιδραστικές χρονιές που ένας μουσικός έχει βιώσει ποτέ κι έγινε δισεκατομμυριούχος τον Οκτώβριο,” ανέφερε το Forbes για την τραγουδίστρια με net worth $1,1 δισεκατομμυρίου. “Τα $190 εκατομμύρια καθαρά κέρδη από την ιστορική Eras Tour τη βοήθησαν να μπει στη λίστα, η πρώτη που το κατάφερε μόνο με τη συγγραφή τραγουδιών και τις εμφανίσεις της.”

    Το Bloomberg αναφέρει αρχικά ότι η Swift, 34 ετών, έγινε δισεκατομμυριούχος τον περασμένο Οκτώβριο, χάρη στα νέα της άλμπουμ, στην Eras Tour (η πρώτη περιοδεία που έφτασε ποτέ το $1 δισεκατομμύριο) και στην προσέλευση ρεκόρ στο κινηματογραφικό της show.

    To Forbes εκτιμά ότι η Swift έχει κερδίσει $500 εκατομμύρια από τα δικαιώματά της και τις περιοδείες της, και άλλα $500 εκατομμύρια από το μουσικό κατάλογό της. Επίσης αναφέρει ότι έχει κερδίσει $125 εκατομμύρια από ακίνητα και $100 εκατομμύρια μόνο από τα streaming δικαιώματα του Spotify το προηγούμενο έτος, χάρη στη συνδυασμένη δύναμη των άλμπουμ του 2022 “Midnights” και του 2023 “1989 (Taylor’s Version)”.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles