20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η TBWA Global Agency του 2018 στα βραβεία του Adweek

    TBWA (Small)

    Την συνέχεια στις πολυβραβευμένες εκστρατείες για μεγάλα brands όπως η Apple, η Αmazon, τα McDonalds, η Gatorade αλλά και οι κοινωνικές παρεμβάσεις εκ μέρους brands με τα οποία συνεργάζεται, αποτέλεσε για το διαφημιστικό δίκτυο της TBWA η πρόσφατη ανακήρυξη του από το περιοδικό επικοινωνίας και διαφήμισης Adweek ως το καλύτερο Global Agency για το 2018.

    Αναφερόμενος στο θέμα της βράβευσης της TBWA απο το Adweek ως το καλύτερο Global Agency για το 2018 ο Πρόεδρος και CEO της TBWA\Worldwide Troy Ruhanen δήλωσε πως αυτό είναι μόνο η αρχή μιας καινούργιας εποχής δημιουργικής φιλοδοξίας για την TBWA. “Ως μια δημιουργική εταιρεία επικοινωνίας είμαστε περίεργοι! Περίεργοι για το μέλλον, για το ποιοι θα είναι οι επόμενοι συνεργάτες μας, για νέους τρόπους δουλειάς και για νέα ταλέντα που θέλουν να αφήσουν το στίγμα τους στον κόσμο. Κι αυτή η διάκριση είναι άλλο ένα κίνητρο για να συνεχίσουμε να ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους και ιδέες για ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος. Έχουμε πολλά ακόμα να κάνουμε!”.

    Από την πλευρά του ο Global Creative Chief, Brent Anderson δήλωσε: “Είμαστε απίστευτα τυχεροί και ευγνώμονες που έχουμε μια μεγάλη ομάδα ταλαντούχων ανθρώπων που εργάζονται στην TBWA. Αυτό που κάναμε φέτος ήταν υπέροχο. Ας το κάνουμε ακόμα καλύτερα το 2019″.

    Σημειώνεται ότι από το 2003 το δίκτυο της TBWA αντιπροσωπεύεται στην Κύπρο από την εταιρεία TBWA\Entelia.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles