12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Toyota επενδύει σε ιπτάμενο αυτοκίνητο που έχει ως στόχο να …ανάψει την Ολυμπιακή φλόγα στο Τόκιο!

    Μια ομάδα από μηχανικούς της εταιρείας Cartivator αναπτύσσει εδώ και μερικά χρόνια ένα ιπτάμενο αυτοκίνητο με το όνομα SkyDrive. Στο project επενδύει πλέον και η Toyota με 375.000 δολάρια, όπως ανακοινώθηκε στα τέλη Μαίου.

    Ο επικεφαλής της Cartivator, Tsubasa Nakamura, δήλωσε ότι, αν και το αυτοκίνητο είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο ανάπτυξης, η ομάδα αναμένει να πραγματοποιήσει την πρώτη επανδρωμένη πτήση γύρω στο τέλος του 2018.

    toyota iptameno aytokinito

    Πριν λίγες ημέρες, η ομάδα παρουσίασε ένα αρχικό μοντέλο, το οποίο ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει μία πτήση για μερικά δευτερόλεπτα.

    Το SkyDrive Cartivator VTOL χρησιμοποιεί ένα design με τέσσερις έλικες που συνθέτει το μικρότερο ιπτάμενο αυτοκίνητο στον κόσμο. Ο Nakamura σημείωσε ότι το μοντέλο χρειάζεται περισσότερη σταθερότητα, ώστε το πρωτότυπο να είναι σε θέση να πετάξει μακριά και αρκετά ψηλά, ώστε το 2020 να καταφέρει να ανάψει την Ολυμπιακή Φλόγα στους αγώνες του Τόκιο!

    Cartivator-VTOL

    Οι μηχανικοί της Cartivator έχουν ως στόχο να κατασκευάσουν το μικρότερο ηλεκτρικό όχημα στον κόσμο, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μικρές αστικές περιοχές, και ελπίζουν να εμπορευματοποιήσουν το αυτοκίνητο αυτό το 2025.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles