20.7 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024
More

    Η τριλογία GTA προσεχώς στη βιβλιοθήκη του Netflix

    Το Netflix συνεχίζει να επενδύει στο gaming ανακοινώνοντας ότι το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition της Rockstar θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του στις 14 Δεκεμβρίου.

    Όπως έγινε γνωστό, το παιχνίδι θα είναι δωρεάν για τους συνδρομητές του Netflix, όπως ακριβώς συμβαίνει και με την υπόλοιπη βιβλιοθήκη του. Κάθε ένας από τους τρεις τίτλους που περιλαμβάνονται στη συλλογή έχει ενημερωθεί για κινητά. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα εμβληματικά Grand Theft Auto III, Grand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas. Οι τίτλοι θα μπορούν να αναπαραχθούν μέσω της εφαρμογής του Netflix, αλλά θα είναι επίσης διαθέσιμοι ως αυτόνομες εφαρμογές σε Android και iOS.

    Μπορεί το gameplay να είναι λίγο ξεπερασμένο σε σχέση με τα σύγχρονα πρότυπα, αλλά το Grand Theft Auto III εφηύρε το “open world” και οι συνέχειες βελτίωσαν περαιτέρω το μοντέλο. Aυτή η τριλογία μπορεί να σας κρατήσει μέχρι την τελική κυκλοφορία του Grand Theft Auto VI, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει ούτε το trailer.

    Διαβάστε επίσης:

    Διαρροή: Το Diablo 4 θα αποκτήσει DLC που κοστίζει 100 δολάρια (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles