19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Η ViewSonic παρουσιάζει τον LED SMART προβολέα X100-4K!

    Η ViewSonic Corp., κορυφαίος  παγκοσμίως κατασκευαστής  λύσεων απεικόνισης, ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου προϊόντος της σειράς X, τον X100-4K, ένα SMART LED home-cinema προβολέα με Ultra HD ανάλυση. Χάρη στην εκπληκτική 4K ανάλυση και τη λειτουργία smart streaming, ο X100-4K της ViewSonic προσφέρει μία μοναδική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

     

    Με κομψή και εύκολη στην εγκατάσταση σχεδίαση, ο συγκεκριμένος προβολέας μπορεί να τοποθετηθεί στο ταβάνι οποιουδήποτε σαλονιού ή να αξιοποιηθεί ως home theater. Οι εικόνες παραμένουν ζωντανές και καθαρές χάρη στη φωτεινότητα των 2.900 lumens, τη συμβατότητα Rec.709 και την εκπληκτική 4K Ultra HD 3840 x 2160 ανάλυση. Οι ενσωματωμένες smart λειτουργίες (Amazon Alexa & Google Assistant) προσφέρουν την άνεση του φωνητικού ελέγχου. Χάρη στα ενσωματωμένα ηχεία Harman Kardon και το μέγεθος των προβαλλόμενων εικόνων που φτάνει ως και τις 300 ίντσες, αυτός ο premium 4K προβολέας προσφέρει καθηλωτική εμπειρία κινηματογράφου, ιδανική για σινεφίλ και όσους αγαπούν να περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους στο σπίτι.

    Εκπληκτική 4K Ultra HD ανάλυση

    Βασισμένος στο προηγμένο DLP® 4K Ultra HD τσιπ και την τεχνολογία XPR, ο προβολέας αυτός των 3840 x 2160 pixels, προσφέρει πραγματική ανάλυση 8,3 εκατομμυρίων pixel 4K UHD.

    Εργαλεία ρύθμισης χρωμάτων με πιστοποίηση ISF

    Τα day/night modes με πιστοποίηση ISF (Imaging Science Foundation) παρέχουν τελειοποιημένα χρώματα, τόσο σε φωτεινά, όσο και σε σκοτεινά περιβάλλοντα. Εάν χρειαστεί, πιστοποιημένοι τεχνικοί ISF κάνουν εσωτερικό συντονισμό αυτών των ρυθμίσεων, για προσαρμοσμένη βαθμονόμηση εικόνας.

    Εύκολο touch control με mobile συσκευές

    Χάρη στο vCastSender app, μπορείτε να μετατρέψετε mobile συσκευές (όπως smartphones και tablets) σε τηλεχειριστήρια του προβολέα. Η χρήση μίας mobile συσκευής ως τηλεχειριστήριο παρέχει εύχρηστες touch δυνατότητες, εύκολη πληκτρολόγηση και άμεση on-screen δημιουργία σχολίων, για πιο άνετο έλεγχο των ρυθμίσεων του προβολέα. Το vCastSender app είναι συμβατό με iOS 8.0 και Android OS 5.0.

    δυνατοτητες SMART TV

    Η ενσωματωμένη διασύνδεση Smart TV, σάς επιτρέπει να κάνετε streaming αγαπημένες ταινίες και εκπομπές από το Netflix, το YouTube κ.α. Μπορείτε ακόμα να κάνετε streaming multimedia περιεχόμενο από το κινητό σας τηλέφωνο μέσω WiFi.

    Οριζόντια και κάθετη μετατόπιση φακών

    Η λειτουργία οριζόντιας/κάθετης μετατόπισης φακών προσφέρει προσαρμογή των φακών του προβολέα προς τα πάνω ή προς τα κάτω και αριστερά ή δεξιά. Με τον τρόπο αυτό, έχετε ευελιξία στην τοποθέτηση του X100-4K, ακόμα και σε απαιτητικά περιβάλλοντα.

    Δύο θύρες HDMI 3D Blu-Ray Ready

    Σχεδιασμένος με δύο θύρες HDMI, ο X100-4K είναι ιδανικός για σύνδεση με οποιαδήποτε HDMI συσκευή, ενώ μπορεί να προβάλλει εικόνες 3D απευθείας από 3D Blu-ray players. Οι εικόνες 3D μπορούν να γίνουν ορατές προαιρετικά με τα γυαλιά ViewSonic PGD-350 ή με οποιαδήποτε άλλα γυαλιά 3D.

    Προηγμένη πηγή φωτός LED

    Ο X100-4K ενσωματώνει την τελευταία τεχνολογία LED, που δεν χρησιμοποιεί υδράργυρο, λάμπες και φίλτρα. Η πηγή φωτός LED προσφέρει πάνω από 30.000 ώρες χρήσης* , καταναλώνοντας συνολικά τη μισή ηλεκτρική ενέργεια σε σχέση με μία κλασική τηλεόραση LCD, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή.

    Μάθετε περισσότερα για τον προβολέα X100-4K και ακολουθήστε τη σελίδα στο Instagram. Για περισσότερα νέα και πληροφορίες σχετικά με τη ViewSonic, επισκεφθείτε το ViewSonic.com και τη σελίδα της στο Facebook.

     *Η διάρκεια ζωής της πηγής φωτός μπορεί να διαφέρει, ανάλογα με τη χρήση και άλλους παράγοντες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles