15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Η Βροχή, η πρώτη Δανέζικη πρωτότυπη σειρά του Netflix, κυκλοφορεί στις 4 Μαΐου!

    Ο κόσμος όπως τον ξέρεις έχει τελειώσει. Έξι χρόνια αφού ένας θανατηφόρος ιός που μεταφέρεται με τη βροχή έχει εξαφανίσει σχεδόν όλους τους ανθρώπους στη Σκανδιναβία, δύο αδέρφια από τη Δανία βγαίνουν από την ασφάλεια του ενυδρείου τους για να βρουν όλα τα απομεινάρια του πολιτισμού που έχει χαθεί. Σύντομα θα ενταχθούν σε μια ομάδα νεαρών επιζώντων και μαζί θα ξεκινήσουν μια εξόρμηση με επικίνδυνες ενέργειες μέσα από την εγκαταλελειμμένη Σκανδιναβία, ψάχνοντας για κάθε σημάδι ζωής.

    20170707_8696.ARW

    Απαλλαγμένοι από το συλλογικό παρελθόν τους και τους κοινωνικούς κανόνες, η ομάδα έχει την ελευθερία να είναι αυτή που θέλει να είναι. Στον αγώνα τους για επιβίωση, ανακαλύπτουν ότι ακόμη και σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο εξακολουθεί να υπάρχει αγάπη, ζήλια, γήρανση και πολλά από τα προβλήματα που νόμιζαν ότι είχαν αφήσει πίσω τους με την εξαφάνιση του κόσμου που γνώριζαν κάποτε.

    AlbaCopenhagen_RT

    Ποιος θα είσαι όταν έρθει η βροχή;

    Η Βροχή, είναι η πρώτη Δανέζικη πρωτότυπη σειρά του Netflix και θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου 2018.

    20170704_8129.ARW
    20170704_8129.ARW

    Η Βροχή έχει δημιουργηθεί από τους Γιάνικ Ται Μόσχολτ (BorgenRitaFollow the Money), Έσπεν Τοφτ Γιακομπσεν και Κρίστιαν Ποταλίβο (DicteThe New TenantsLong Story Short) με πρωταγωνιστές τους Άλμπα Όγκαστ (RelianceJordskott and Unga Astrid), Μίκελ Μπόε Φόλσγκαρντ (A Royal AffairThe Legacy), Λούκας Λουνγκόρντ Τούνεσεν (TidsrejenDepartment QThe Keeper of Lost Causes), Λαρς Σίμονσεν (The BridgeBrotherhood), Ιμπεν Χάιλε (DicteHigh Fidelity), Άντζελα Μπουνταλόβιτς (Dark HorseBlood Sisters), Σόνι Λίντμπεργκ (The LegacyAnti), Τζέσικα Ντινάζ (The GuiltyThe Man), Λούκας Λόκκεν (OneTwoThree Now!) και Γιοχάνες Κούνκε (Force Majeure).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles