19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η WATT+VOLT «άνοιξε τις πόρτες της» και στην Αθήνα, με το πρώτο της κατάστημα ενέργειας να βρίσκεται ήδη σε λειτουργία!

    Σε εορταστικό κλίμα εγκαινίασε χθες η WATT+VOLT το πρώτο της κατάστημα στην Αθήνα, στη Λεωφ. Κηφισίας 217Α, στο Μαρούσι, καλώντας φίλους, συνεργάτες και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης να γιορτάσουν την έλευση μιας νέας, ολοκληρωμένης εμπειρίας υπηρεσιών ενέργειας και να «φανταστούν περισσότερα» για τις δυνατότητες του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου.

    WATT+VOLT Εγκαίνια Μαρούσι 3

    Μαζί με περισσότερους από 150 φίλους της WATT+VOLT που απόλαυσαν τη εορταστική ατμόσφαιρα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Αμαρουσίου, κ. Γιώργος Πατούλης και ο δήμαρχος Κηφισιάς, κ. Γιώργος Θωμάκος. Την κορδέλα εγκαινίων έκοψε ο κ. Αναστάσιος Παπαναγιώτου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της WATT+VOLT, παρουσία του κ. Γιώργου Πατούλη.

    WATT+VOLT Εγκαίνια Μαρούσι 6

     

    Το νέο κατάστημα WATT+VOLT άνοιξε τις πόρτες του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό με στόχο να προσφέρει φιλική εξυπηρέτηση και άμεση ενημέρωση σχετικά με την εξοικονόμηση που μπορεί να πετύχει κάθε ενδιαφερόμενος στο λογαριασμό του. Πέρα από την εξασφάλιση ανταγωνιστικών τιμών ρεύματος έως -25%, στο κατάστημα WATT+VOLT οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν καινοτόμες υπηρεσίες. Μεταξύ αυτών, η βραβευμένη «έξυπνη» υπηρεσία smartwatt, η οποία μετατρέπει ένα απλό σπίτι σε «έξυπνο», καθώς και η πρωτοποριακή βραβευμένη πλατφόρμα WATT+VOLT Energy Analytics της υπηρεσίας Smart Energy που επιτρέπει σε επιχειρήσεις και οργανισμούς να εντοπίζουν τη σπατάλη ενέργειας και να εξοικονομούν πόρους, μειώνοντας το ενεργειακό τους αποτύπωμα.

    WATT+VOLT Εγκαίνια Μαρούσι 4

    Το 2017, η εταιρεία έλαβε τη στρατηγική απόφαση να εισέλθει δυναμικά στη λιανική αγορά, αναπτύσσοντας δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Μέσα σε ένα χρόνο άνοιξαν 10 καταστήματα (Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Βέροια, Λάρισα, Τρίκαλα, Χαλκίδα, Πάτρα, Αθήνα, Γιάννενα, Εύοσμος), 5 ακόμη βρίσκονται υπό κατασκευή σε Αθήνα, Κομοτηνή, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη και Πειραιά, ενώ συνολικά, ως το τέλος του 2018, αναμένεται να λειτουργήσουν 20 καταστήματα και shop-in-shop σε κεντρικές πόλεις της χώρας.

    Κατάστημα WATT+VOLT Αθήνα:

    Λεωφ. Κηφισίας 217Α, Μαρούσι, Τηλ.: 2130.189.300

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles