17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Η Xiaomi δηλώνει το στο MWC 2023, όμως “χλωμό” να δούμε το Xiaomi 13 Ultra!

    H Xiaomi δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το φετινό Mobile World Congress, τη μεγάλη γιορτή της mobile τεχνολογίας, η οποία πρόκειται να διεξαχθεί ως είθισται στην γοητευτική Βαρκελώνη το διάστημα 27 Φεβρουαρίου με 2 Μαρτίου. Πρόσφατα, η κινεζική εταιρεία άρχισε να στέλνει προσκλήσεις σε εκατοντάδες εκπροσώπους των media έτσι ώστε να παρευρεθούν στο δικό της event και να περιηγηθούν στο booth της, στο οποίο εάν κρίνουμε και από τις προηγούμενες χρονιές θα είναι γεμάτο από τα προϊόντα που συνθέτουν το πλούσιο οικοσύστημα του κολοσσού της τεχνολογίας.

    Στην ειδική πρόσκληση που εστάλη στα media, η εταιρεία γράφει “θα μοιραστούμε το όραμά μας για το 2023 και μετά, και πώς σχεδιάζουμε να καινοτομούμε και να συνδέουμε καλύτερα τους ανθρώπους”. Αν και όλοι θέλουν πολύ να ακούσουν τη στρατηγική της Xiaomi για φέτος, δεν υπάρχει ούτε ένας υπαινιγμός για ανακοίνωση του Xiaomi 13 Ultra. Η Xiaomi προσθέτει ότι “θα μοιραστούμε πληροφορίες σχετικά με το παγκόσμιο μας αποτύπωμα”, οπότε μπορεί τελικά να αποκαλύψει τα σχέδιά της για την παγκόσμια κυκλοφορία των Xiaomi 13 και 13 Pro. Αλλά μέχρι στιγμής φαίνεται ότι η προηγούμενη αναφορά για νέα τηλέφωνα εξοπλισμένα με Leica δεν είναι αληθινή. Κρίνοντας οπότε με βάση τα παραπάνω, το να δούμε από κοντά το 13 Ultra φαντάζει μάλλον… αρκετά δύσκολο. Όποια κι εάν είναι βέβαια τα σχέδια της Xiaomi για το φετινό Mobile World Congress, τόσο το Myphone.gr όσο και το digitallife.gr θα βρίσκονται για μια ακόμη χρονιά στις… επάλξεις για να σας μεταφέρουν όλες τις εξελίξεις και όλα όσα θα συμβούν στο κορυφαίο meeting της mobile τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιών.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles