22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η ΥΠΕΡΣΠΑΝΙΑ GeForce RTX 2080 Ti “Cyberpunk 2077 Edition” είναι σκέτη τρέλα… αλλά δεν πωλείται!

    Δεν χωράει αμφιβολία ότι το Cyberpunk 2077 ανήκει στο Top-5 με τα πιο hot games για το 2020 και σίγουρα η είδηση της αναβολής στην κυκλοφορία του θα δυσαρέστησε τους φανατικούς gamers που το περιμένουν πως και πως. Όπως και να έχει, το επόμενο RPG-έπος της CD Projekt Red έρχεται στις 17 Σεπτεμβρίου (εκτός εάν προκύψει ένα ακόμη συγκλονιστικό απρόοπτο) και η Nvidia από ότι φαίνεται αποφάσισε να το γιορτάσει μαζί με την gaming community, παρουσιάζοντας μια GeForce RTX 2080 Ti, η οποία είναι βαμμένη με ένα χαρακτηριστικό μεταλλικό κίτρινο χρώμα και φέρει το logo του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού.

    Όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών είναι σκέτη… κούκλα, όμως υπάρχει ένα μάλλον πολύ σοβαρό πρόβλημα, καθώς η Nvidia (προς το παρόν) δεν την πουλάει αλλά τη δίνει σε έναν online διαγωνισμό! Η γνωστή εταιρεία δίνει 77 από τις 200 GPUs που θα παραχθούν και όπως αντιλαμβάνεστε μόνο και μόνο για αυτό το λόγο πρόκειται για ένα σούπερ συλλεκτικό αντικείμενο που θα ήθελε να έχει στην κατοχή του κάθε hardcore gamer! Σύμφωνα με την Nvidia, η αξία της συγκεκριμένης κάρτας αγγίζει τα 1100 δολάρια, ωστόσο είναι τόσο σπάνια και συλλεκτική που όποιοι την βάλουν στο eBay θα κερδίσουν… πενταπλάσια (ναι, υπάρχουν και αυτοί οι άκαρδοι που δεν τους νοιάζει να αποχωριστούν ένα τόσο σπάνιο κομμάτι).

    Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να μεταβείτε στις επίσημες σελίδες της Nvidia στο Twitter, Instagram και στο Facebook και να κάνετε ένα retweet, like ή comment στα sweepstakes posts που φέρουν το hashtag: #RTXOn. Αφού κάνετε reply στο σωστό post στη συνέχεια θα πρέπει να κάνετε ένα tag σε έναν φίλο σας (λέγοντας κάτι θετικό) και να αναγράψετε το #RTXOn στο τέλος. Μπορείτε να λάβετε μέρος όσες φορές το επιθυμείτε και μια ματιά στους όρους μπορείτε να ρίξετε κάνοντας click εδώ. Χαζέψτε και το σύντομο video που ακολουθει που ακολουθεί και… ονειρευτείτε ελεύθερα!  

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles