21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Η ZTE θα παρουσιάσει στην MWC 2017 το πρώτο smartphone συμβατό με δίκτυα gigabit LTE

    Μπορεί να απέχουμε αρκετά χρόνια από τη διάθεση συσκευών συμβατών με δίκτυα 5G, ωστόσο η ZTE μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά σε αυτά, ανακοινώνοντας πριν από μερικές ημέρες μόνο ότι θα παρουσιάσει στην έκθεση MWC 2017 το πρώτο της smartphone συμβατό με δίκτυα gigabit LTE. Ο λόγος, για το ZTE Gigabit Phone, για το οποίο η εταιρεία αναφέρει ότι τα κύρια χαρακτηριστικά του θα είναι η δυνατότητα προβολής περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας 360 μοιρών, video ανάλυσης 4k και φυσικά υποστήριξη cloud storage.

    ZTE-Axon-7-mini-0005

    Εταιρείες σαν την Qualcomm, Netgear, Ericsson και Telstra (ο μεγαλύτερος πάροχος της Αυστραλίας) ένωσαν τις δυνάμεις τους για την κατασκευή ενός mobile hotspot, όπου τεχνικά θα επέτρεπε ταχύτητες λήψης 1 Gbps, μέσω της υπάρχουσας υποδομής της Telstra. Άλλωστε, η ίδια η Qualcomm είχε ανακοινώσει ότι το πρώτο gigabit LTE X16 modem θα ενσωματωθεί στο Snapdragon 835 SoC. Πρόκειται για μια βελτιωμένη εκδοχή του X12 modem που επέτρεπε ταχύτητες λήψης 600 Mbps.

    Η ZTE έχει δημοσιεύσει ελάχιστες πληροφορίες μέχρι στιγμής. Υπομονή λίγες ημέρες ακόμη, για να γνωρίσουμε μαζί το νέο ZTE Gigabit Phone.

    Ενημερωθείτε πρώτοι για όλα όσα συμβαίνουν στην MWC 2017 μέσα από τις σελίδες του Digitallife.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles