22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    ICT Proposers’ Day 2019: Στο επίκεντρο οι αναδυόμενες τεχνολογίες και οι σύγχρονες κοινωνικές προκλήσεις

    Μια εξαιρετική ευκαιρία για να παρουσιαστούν και να συζητηθούν οι κυριότερες πολιτικές πρωτοβουλίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό της ευρωπαϊκής βιομηχανίας και της κοινωνίας και για το πώς η ατζέντα της ΕΕ στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας μπορεί να συμβάλει καλύτερα στην επίτευξη αυτών των στόχων, αναμένεται να αποτελέσει η Εκδήλωσης ICT Proposers’ Day 2019, η οποία  θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Messukeskus στο Ελσίνκι της Φινλανδίας στις 19-20 Σεπτεμβρίου 2019.

    Το ICT Proposers’ Day 2019 θα επικεντρωθεί στις επικείμενες προσκλήσεις του Προγράμματος Εργασίας του «Ορίζοντα 2020» στον τομέα των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, των μελλοντικών και αναδυόμενων τεχνολογιών (FET) και των κοινωνικών προκλήσεων. Η εκδήλωση θα προσφέρει μια εξαιρετική ευκαιρία για την οικοδόμηση ποιοτικών συνεργασιών μεταξύ ακαδημαϊκών, ερευνητών, βιομηχανικών φορέων, ΜΜΕ και κυβερνητικών φορέων από όλη την Ευρώπη. Αξιωματούχοι της Επιτροπής θα είναι στη διάθεσή του κοινού προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με θέματα που σχετίζονται με τις ΤΠΕ  στα πλαίσια του  προγράμματος εργασίας 2018-20,  καθώς και το περιεχόμενο των επόμενων προσκλήσεων υποβολής προτάσεων. Σταθμοί δικτύωσης θα χρησιμοποιούνται ως σημεία συνάντησης διευκολύνοντας τις  αλληλεπιδράσεις μεταξύ συμμετεχόντων με παρόμοια ερευνητικά ενδιαφέροντα.

    Παράλληλα με την Εκδήλωση, θα διεξαχθεί και το ‘Face2Face Brokerage Event’ το οποίο συντονίζει όπως κάθε χρόνο το Δίκτυο Ideal-ist των Εθνικών Σημείων Επαφής (ΕΣΕ) για τη θεματική περιοχή ICT του Προγράμματος Horizon 2020 σε συνεργασία με το πανευρωπαϊκό Δίκτυο Enterprise Europe Network. Στο πλαίσιο του Brokerage Event, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις δικτύωσης με Εκπροσώπους Φορέων από άλλες χώρες με κύριο σκοπό την εξασφάλιση συμμετοχής σε Δίκτυα Συνεργασίας για ετοιμασία Προτάσεων ενόψει των Προσκλήσεων Υποβολής Προτάσεων του Προγράμματος Horizon 2020.

    Για περισσότερες πληροφορίες και υποστήριξη για συμμετοχή στην Εκδήλωση και το Brokerage Event, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Εθνικό Σημείο Επαφής της Κύπρου για τη θεματική περιοχή ICT του Προγράμματος Horizon 2020 στο τηλ.: 22205020.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles