20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Προτάσεις για χριστουγεννιάτικα δώρα από το itrend.gr

    Το online shop www.itrend.gr φροντίζει να σας προμηθεύει συνεχώς με τα πιο πρωτότυπα, στυλάτα και ποιοτικά αξεσουάρ για τα αγαπημένα σας smartphones!

    itrend-logo

    Παρακάτω μερικά από τα best-seller της τελευταίας περιόδου, που αποτελούν και εξαιρετικές προτάσεις για δώρα Χριστουγέννων.

    itrend-01

    Η πολυτέλεια συναντά το κλασικό σε αυτή την θήκη. Με αλουμινένιο περιμετρικό κάλυμμα και υψηλής ποιότητας πλαστικό, με υφή velvet στο πίσω μέρος, δημιουργεί ένα εντυπωσιακό και κομψό σύνολο. Το πίσω μέρος είναι κουμπωτό, τοποθετείται εύκολα και εφαρμόζει άψογα στο iPhone 6 / 6 PLUS σας.

    itrend-02

    Αυτή η θήκη αποτελεί έναν εξαιρετικό συνδυασμό κομψότητας & πολυτέλειας, ενώ ταυτόχρονα κρατάει το iPhone 6/6s σας λεπτό σαν να μην φοράει θήκη, αλλά και προστατευμένο. Είναι κατασκευασμένη από διάφανο, μαλακό υλικό, ενώ περιμετρικά είναι επιχρυσωμένη με μεταλλικό χρυσό χρώμα. Η όψη του πραγματικά θα σας κάνει να νομίζετε πως πρόκειται για μέταλλο, κι όμως πρόκειται για μια μαλακή θήκη.

    itrend-03

    Επώνυμη, πολυτελής θήκη με φινίρισμα μεταλλικού χρυσού ή ανθρακί χρώματος. Πολύ λεπτή, με ημιδιάφανη πλάτη. Προστατεύει το iPhone 6/6s σας, αναδεικνύει την ομορφιά τους ενώ ταυτόχρονα προστατεύει.

    itrend-04

    Για εσένα που ψάχνεις μια θήκη που να διευκολύνει στη λήψη φωτογραφιών, αυτή η πρόταση κυριολεκτικά θα σου λύσει τα χέρια! Η θήκη Nillkin Photoshooting, πέραν του μοναδικού design της το οποίο θα κάνει το κινητό σας να μοιάζει με φωτογραφική μηχανή, διαθέτει μια πολύ έξυπνη λειτουργία. Στο κάτω δεξί μέρος της συσκευής σου, στο πλάι, δημιουργεί ένα νέο πλήκτρο το οποίο πατώντας το μπορείς να βγάζεις πιο εύκολα selfie αλλά και πιο εύκολα landscape φωτογραφίες.

    itrend-05

    Καλώδιο flat που δεν μπλέκεται με διπλό προσαρμογέα εξόδου σε lighting & micro USB. Με προστατευτικό καπάκι στα 2 άκρα. Μία χρήσιμη επιλογή για να φορτίζετε και να μεταφέρετε δεδομένα, με το ίδιο καλώδιο, σε συσκευές Apple και Android.

    itrend-06

    Ζήστε την εμπειρία της ασύρματης φόρτισης, με το εκπληκτικό σετ Nillkin που θα βρεις στο www.itrend.gr! Αποτελείται από: Magic Disk ασύρματης φόρτισης μαύρου χρώματος & Θήκη ασύρματης φόρτισης μαύρου χρώματος για iPhone 6 PLUS.

    Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδέσετε το Magic Disk σε μία πηγή ρεύματος (με USB καλώδιο που υπάρχει στη συσκευασία) και ο δίσκος θα ενεργοποιηθεί. Στη συνέχεια, αφού έχετε φορέσει την λεπτή θήκη ασύρματης φόρτισης στο iPhone 6 PLUS σας, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ακουμπήσετε το κινητό σας πάνω στον δίσκο. Η φόρτιση θα ξεκινήσει!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles