25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ιδιοκτήτης Geekbench: “Το Android βλέπει πλέον τη σκόνη του iPhone”

    O John Poole είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας Primate Labs, που βρίσκεται πίσω από το Geekbench benchmark test. Και τώρα επισημαίνει ότι τα νέα iPhone σκοράρουν 50% υψηλότερα σε σχέση με τις ναυαρχίδες Android.

    a11

    Πράγματι, σε σχετικά tests π.χ. σε multicore δοκιμές στο Geekbench 4, ο A11 Bionic processor του iPhone 8 σκόραρε 10.170. Το ταχύτερο Android που δοκιμάστηκε, το Note 8, μόλις 6.564, δηλαδή 54% κάτω.

    Γιατί όμως αυτή η διαφορά απόδοσης, είναι η ερώτηση που γίνεται στον John Poole. Και η απάντησή του είναι η εξής:

    “Το πράγμα που δεν καταλαβαίνω πλήρως είναι γιατί η απόδοση μοιάζει να παραμένει στάσιμη από την πλευρά του Android.  Δεν υπάρχουν αυτά τα μεγάλα άλματα προς τα εμπρός και δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει εδώ. Σε αυτό το σημείο, έχετε απόδοση desktop σε ένα τηλέφωνο. Δεν υπάρχει τρόπος να το εξετάσουμε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Δε θα σκεφτόμουν να χρησιμοποιηθεί το iPhone πρώτης γενιάς για επεξεργασία βίντεο. Θα είχα σκεφτεί ότι ήσασταν τρελοί.

    Για πολλούς, η απόφαση της Apple να δημιουργήσει το δικό της chipset για τα smartphones της ήταν από τις πιο σωστές της εταιρείας σ’ αυτό το κομμάτι. Ο Steve Jobs πίστευε ότι αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσεις κάτι δικό σου που είναι βελτιστοποιημένο για το hardware και software της Apple και δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι το integration λειτουργικού και hardware από την εταιρεία κάνει τη διαφορά και σήμερα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles