18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ιδού η “ιδανική γυναίκα”… στο Photoshop

    To Marie Claire της Αυστραλίας δημιούργησε την “ιδανική γυναίκα”, σύμφωνα με τα requests που είχαν οι πιο δημοφιλείς πλαστικοί χειρούργοι από πελάτες τους.


    Συνθέτοντας στοιχεία από πολλές διασημότητες, η γυναίκα που δημιουργήθηκε (φυσικά στο Photoshop) δημοσιεύτηκε στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού.

    Έχει τα μάτια της Anne Hathaway, τα μάγουλα της πρωταγωνίστριας του Mad Men January Jones, τη μύτη της Natalie Portman, το στόμα της Scarlett Johansson και το σαγόνι της Halle Berry, ενώ τα μαλλιά της έχουν προέλθει από την τραγουδίστρια της country, Taylor Swift. Από αυτές, πάντως, η μικρότερη είναι η Taylor Swift που είναι 22 ετών και μεγαλύτερη η Halle Berry που είναι 45. Καμία αναφορά δεν έχει γίνει, ωστόσο, στο πώς έχει επιλεγεί το δέρμα του προσώπου, τα φρύδια ή τα δόντια της “ιδανικής γυναίκας”.

    Να σημειωθεί ότι στην Αυστραλία, οι γυναίκες υπολογίζεται ότι θα δαπανήσουν, μέσα στη χρονιά, 650 εκατομμύρια ευρώ για αισθητικές επεμβάσεις στην εμφάνιση και το σώμα τους, ενώ, το 2009, στις ΗΠΑ ξοδεύτηκαν 7.62 δισ. ευρώ για καλλυντικά, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

    Πηγή: DailyMail

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles