16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ιδού το υλικό που κάνει το κινητό σου εντελώς αδιάβροχο με 59 δολάρια

    Η Liquipel είναι μία εταιρεία που εδρεύει στη Νότια Καλιφόρνια και ειδικεύεται σε καινοτόμες επιστρώσεις. Τώρα δημιουργεί ένα προϊόν που φιλοδοξεί να αλλάξει τον κόσμο των ηλεκτρονικών για πάντα.

    Αν και ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό, φαίνεται πως είναι πραγματικότητα, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε τη διάθεση μίας ειδικής “επίστρωσης” που μπορεί να προστατεύσει το κινητό σας από νερά και υγρασία, χωρίς καν να χρειαστεί να το τοποθετήσετε σε κάποια ειδική θήκη.

    Πρόκειται για μία πραγματικά “επαναστατική” διαδικασία, που εφαρμόζει μία αδιάβροχη επίστρωση στη συσκευή σας, προστατεύοντάς την μ’ αυτό τον τρόπο από ατυχή έκθεση σε… υγρά. Το Liquipel δεν είναι ορατό στο ανθρώπινο μάτι και δεν επηρεάζει καθόλου την αισθητική του κινητού σας. Διαπερνά τη συσκευή στο σύνολό της (εσωτερικά και εξωτερικά), παρέχοντας βέλτιστη προστασία από την υγρασία.

    Φυσικά, η διαδικασία αυτή δεν μπορεί να γίνει στο… σπίτι σας. Η εταιρεία ζητάει να αποστείλετε τη συσκευή σας σ’ αυτή (προς το παρόν, μόνο αν είναι Apple, Samsung, HTC ή Motorola) μαζί με 59 δολάρια, ώστε να την κάνει κυριολεκτικά… αδιάβροχη. Και αν όσα υπόσχεται η Liquipel ισχύουν, τότε μιλάμε για πραγματική επανάσταση…

    Δείτε και το σχετικό video

    Πηγή: The Next Web

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles