21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ίδρυμα Vodafone: Στηρίζει τη «Σχεδία» και ενθαρρύνει όλους να γίνουν συνδρομητές υποστηρίζοντας τους άστεγους πωλητές

    Το Ίδρυμα Vodafone ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, το κρίσιμο αυτό διάστημα, στηρίζει άστεγους πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» και ενθαρρύνει όλους να γίνουν συνδρομητές του, προσφέροντας στους ανθρώπους με το κόκκινο γιλέκο.

    Μετά την αναστολή της έκδοσης της «Σχεδίας», η οποία έγινε στο πλαίσιο των μέτρων αντιμετώπισης του COVID-19, το περιοδικό δρόμου χρειάζεται τη συνδρομή όλων για την υποστήριξη των πωλητών του, οι οποίοι δεν μπορούν πια να πωλούν το περιοδικό στους δρόμους για να βγάζουν τα προς το ζην.

    Το Ίδρυμα Vodafone προσφέρει δωρεάν προϊόντα και υπηρεσίες επικοινωνίας – συσκευές, χρόνο ομιλίας και data – σε πωλητές της «Σχεδίας». Παράλληλα περισσότεροι από 80 εργαζόμενοι της Vodafone Ελλάδας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της εταιρείας #μαζί, «μένουν σπίτι», ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέκονται δίπλα στους ανθρώπους της Σχεδίας που ειδικά αυτήν την περίοδο βιώνουν ακραίο αποκλεισμό.

    Συγκεκριμένα, εργαζόμενοι της εταιρείας σε συνεργασία με εθελοντές της AIESEC Ελλάδος, «μένουν σπίτι» και στέκονται δίπλα στους ανθρώπους της «Σχεδίας» που μένουν μόνοι τους, κρατώντας τους τηλεφωνική συντροφιά έτσι ώστε να κουβεντιάσουν μαζί τους, να μοιραστούν τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους.

    Επιπλέον, η Vodafone Ελλάδας και οι εργαζόμενοι της Vodafone γίνονται οι ίδιοι συνδρομητές του περιοδικού με δίμηνες ή τετράμηνες συνδρομές αλληλεγγύης, εξασφαλίζοντας ένα ελάχιστο εισόδημα για τους πωλητές που μένουν περιορισμένοι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles