18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Alcatel One Touch Hero. 6ιντσο με stylus και ενδιαφέροντα αξεσουάρ [IFA 2013]

    Η Alcatel φαίνεται ότι θα έχει δυναμική παρουσία στην IFA 2013, καθώς, πέρα από τα Idol S, Idol Mini και το tablet Evo 8 για τα οποία σας γράψαμε ήδη, συνεχίζει τις παρουσιάσεις νέων μοντέλων ενόψει της έκθεσης.

    alcatel-one-touch-hero

    Έτσι, ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, και το One Touch Hero, ένα μεγάλο smartphone με οθόνη IPS 6 ιντσών ανάλυσης 1080p και stylus καθώς και μία σειρά από προαιρετικά αξεσουάρ που απογειώνουν τις δυνατότητές του.

    Έτσι, ένα E-ink cover επιτρέπει στους κατόχους του να διαβάζουν e-books χωρίς να χρησιμοποιούν την ενεργοβόρα κεντρική οθόνη της συσκευής, ενώ, επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε ένα αξεσουάρ για αυτόματη φόρτιση, ένα MagicFlip cover με ειδοποιήσεις LED, ένα Bluetooth accessory για το χειρισμό λειτουργιών της συσκευής, ακόμη και έναν Pico Projector.

    Κατά τα άλλα, διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή στα 1.5GHz με 2GB RAM, κάμερες 13MPixels και 2MPixels, επιλογή αποθηκευτικού χώρου ανάμεσα στα 8 και τα 16GB και μπαταρία 3.400mAh, ενώ παράλληλα διαθέτει μία αρκετά όμορφη εμφάνιση.

    Το One Touch Hero θα είναι διαθέσιμο τον Οκτώβριο, με περισσότερες πληροφορίες γι’ αυτό να έχουμε φανταζόμαστε με την έναρξη της έκθεσης του Βερολίνου.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles