23.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Περιήγηση στο booth της Razer στην IFA 2015 (video)!

    Η Razer είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες στον απαιτητικό χώρο των gaming peripherals, γι’ αυτό και δε θα μπορούσε να λείπει από μία μεγάλη έκθεση όπως είναι η IFA. Στην επίσκεψη μας στην μεγάλη γιορτή των νέων τεχνολογίων είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στο booth της αγαπημένης εταιρείας, στο οποίο υπήρχε μία μεγάλη γκάμα των προϊόντων της, που όλοι μας γνωρίζουμε ότι τραβούν σαν μαγνήτης τους gamers και ειδικότερα τους λάτρεις του pro gaming.

    Razer (1)

    Στην περιήγηση μας στο περίπτερο της Razer που ξεχώριζει για τη δυναμική μουσική του που έπαιζε live o DJ και τις όμορφες παρουσίες, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε απο κοντά: τα premium keyboards της σειράς Black Widow και άλλου τύπου υβριδικές συσκευές (όπως για παράδειγμα είναι το Tartarus), pro χειρηστήρια όπως είναι το Wildcat, αγαπημένα gaming mice (όπως είναι τα ποντίκια DeathAdder), αλλά και high-fidelity gaming headsets που δίνουν μία νέα διάσταση στην ηχητική εμπειρία των gamers.

    Razer (6)
    Razer (3)
    Razer (4)

    Τέλ0ς, στο booth της Razer είδαμε απο κοντά τα κορυφαία gaming laptops της γνωστής εταιρείας, τα οποία είναι βέβαιο ότι θα ξετρελάνουν τους users, οι οποίοι αναζητούν φορητότητα, χωρίς ωστόσο να κάνουν τον παραμικρό συμβιβασμό στις επιδόσεις του gaming συστήματος τους.

    Razer (2)

    Razer (7)

    Πατήστε το Play στο video που ακολουθεί για να πάρετε μία καλή γεύση από τον μοναδικό gaming κόσμο της Razer…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles