18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πρώτη γεύση από το Sony Xperia Z5 Compact στην IFA 2015! (hands-on και pics)

    Το Xperia Z5 Compact αποτέλεσε την “μικρή” συσκευή της μαγικής τριπλέτας των Z5 συσκευών που παρουσίασε η Sony στο πλαίσιο της έκθεσης IFA 2015. Το Ζ5 Compact μπορεί στα χαρτιά να είναι το μικρό της παρέας, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι υπολείπεται σε δυνατότητες,  καθώς είναι βέβαιο ότι μπορεί με χαρακτηριστική άνεση να τραβήξει το ενδιαφέρον των mainstream users.

    Sony Xperia Z5 Compact (1)

    Sony Xperia Z5 Compact (2)
    Όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Xperia Z5 Compact διαθέτει οθόνη 4,6 ιντσών 720p και “χωρίς συμβιβασμούς στα features” όπως σημειώνουν οι Ιάπωνες, ενώ διαφοροποιείται από τα μεγαλύτερα αδέλφια του, καθώς διαθέτει 2GB RAM, 16GB αποθηκευτικού χώρου και μπαταρία 2.700mAh, είναι 10 γραμμάρια ελαφρύτερο από το απλό Z5, ενώ θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο, άσπρο, κίτρινο και κοραλί χρώμα. Επιπλέον, διαθέτει τον ίδιο Snapdragon 810 στο εσωτερικό του, όπως επίσης την ίδια ποιοτική κάμερα των 23MP.

    Sony Xperia Z5 Compact (3)
    Sony Xperia Z5 Compact (5)

    H αίσθηση που μας άφησε είναι ότι το υλικό κατασκευής του είναι το πλαστικό, αν και αξίζει να σημειώσουμε ότι και αυτό με τη σειρά του διαθέτει πιστοποίηση IP65 / IP68. Δείτε το hands-on video που ακολουθεί για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα για το “mainstream” Xperia Z5 Compact που φυσικά διακρίνεται για την compact φιλοσοφία του…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles