20 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Hands-on και αποκλειστικές pics του Sony Xperia Z5 Premium, του πρώτου 4K smartphone στον κόσμο! (IFA 2015)

    Η Sony με το Xperia Z5 Premium, προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού στα εκατομμύρια των φίλων της, καθώς με την υψηλής αισθητικής ναυαρχίδα της κατάφερε κυριολεκτικά να κλέψει την παράσταση και να γίνει η συσκευή που μαζί με το Huawei Mate S κατάφεραν να κυριαρχήσουν στη φετινή IFA.

    Z5 Premium (7) OK

    Τα tech specs της συσκευής δεν χρειάζονται ιδιαίτερες “συστάσεις”, καθώς το νέο παντοδύναμο smartphone όχι μόνο είναι γρήγορο σαν τον άνεμο, αλλά παράλληλα είναι και αρκετά ανθεκτικό και στιβαρό. Ειδικότερα, το Ζ5 Premium έρχεται με την εντυπωσιακή οθόνη 5,5 ιντσών ανάλυσης 4K και με 801ppi pixel density κάνοντας τη διαφορά, μπαταρία 3.430mAh, βάρος 180 γραμμάρια, ενώ διατίθεται σε ασημί, χρυσό και μαύρο, ενώ μάλιστα διαπιστώσαμε ότι υπάρχει και έκδοση όπου το back plate του, είναι καθρέφτης!

    Z5 Premium (9) OK

    Όσον αφορά, τα υπόλοιπα tech specs, το Xperia Z5 Premium διαθέτει SoC Snapdragon 810, ο οποίος συνδυάζεται 3GB μνήμης RAM, 23MP επιβλητικό αισθτηρά κάμερας που φέρει την εγγύηση και την ποιότητα της Sony, όπως επίσης 32GB αποθηκευτικού χώρου.

    Z5 Premium (14) OK

    Z5 Premium (17) OK
    Z5 Premium (5) OK
    Η elegant αισθητική σε συνδυασμό με την εκπληκτική οθόνη 4Κ που αποτελεί μία πρωτοπορία για τη Sony είναι βέβαιο ότι θα δελέασει τους απαιτητικούς users, οι οποίοι αναζητούν το κάτι παραπάνω από τη συσκευή τους. Η σύντομη γνωριμία που είχαμε μαζί του στο πλαίσιο της έκθεσης IFA, σίγουρα μας άνοιξε την όρεξη και περιμένουμε πως και πως να το γνωρίσουμε ακόμη καλύτερα τον προσεχή Νοέμβριο που αναμένεται στην  χώρα μας…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles