15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    IFA 2020: Στο Βερολίνο για μία έκθεση τεχνολογίας στην εποχή του Covid-19

    Διανύουμε μία ιδιαίτερη χρονιά αναμφίβολα και δε θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι διαφορετικά και για τον τομέα της τεχνολογίας. Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι τα νέα προϊόντα και οι τεχνολογικές πρεμιέρες θα μας λείψουν.

    Σε αυτή την ιδιαίτερη συγκυρία, η έκθεση που χαρακτηρίζει κάθε μας Σεπτέμβριο (τεχνολογικά τουλάχιστον) είναι εδώ.

    Μία ξεχωριστή IFA 2020 πραγματοποιείται στο Βερολίνο, μία έκθεση που μπορεί να είναι διαφορετική φέτος, ωστόσο δίνει το “παρών” σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και μας μεταφέρει την αισιοδοξία και τη χαρά που μπορεί να φέρει στη ζωή μας η τεχνολογία.

    Με ειδικά προσαρμοσμένο concept στο οποίο κυριαρχούν επιλεγμένες παρουσιάσεις μόνο για δημοσιογράφους (στο πλαίσιο του IFA Global Press Conference), η IFA 2020 είναι εδώ κι εμείς βρισκόμαστε στο Βερολίνο για να την παρακολουθήσουμε. Τις επόμενες μέρες, θα σας δώσουμε μία γεύση από τις νέες ανακοινώσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα από τις ειδικές συνεντεύξεις τύπου των εταιρειών.

    Με αυξημένα προφανώς μέτρα ασφαλείας και έμφαση στην προστασία της υγείας των συμμετεχόντων, προστατευτικές μάσκες, αντισηπτικά και φυσικά …αποστάσεις, η IFA 2020 θα διαρκέσει από σήμερα 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, διαφορετική (και πιο ήσυχη) σε σχέση τις προηγούμενες χρονιές, αλλά, για ακόμη μία φορά, αναφορά για τον κόσμο της τεχνολογίας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles