18.5 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    IFA 2022: 2 νέα wearables ανακοίνωσε η Garmin

    Δύο νέα wearables λανσάρει η Garmin στην IFA 2022. Πρόκειται για το Venu Sq 2, που θα κοστίζει 249,99 δολάρια και την έκδοση Vivofit Jr. 3 του Black Panther που έρχεται στα 89,99 δολάρια.

    Το Venu Sq 2 διαθέτει οθόνη OLED 1.4 ιντσών και αρκετές αναβαθμίσεις που εξυπηρετούν τις μετρήσεις δεδομένων υγείας. Η μεγαλύτερη όμως αλλαγή που φέρνει το νέο μοντέλο είναι η διπλάσια διάρκεια ζωής της μπαταρία, η οποία ανεβαίνει από τις 6 στις 11 ημέρες. Όπως και στην original έκδοση του Venu Sq, υπάρχει και η Music version, που μπορεί να αποθηκεύσει περισσότερα από 500 τραγούδια στο smartwatch, κοστίζει όμως 50 δολάρια παραπάνω.

    Το Venu Sq 2 περιλαμβάνει περισσότερα από 25 built-in GPS και sports apps και προγράμματα cardio, strength, yoga, HIIT και pilate. Οι χρήστες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τα δικά τους προγράμματα εκγύμνασης από τις 1.600 ασκήσεις που προσφέρονται και να έχουν πρόσβαση στα Garmin Coach training plans.

    Όσον αφορά τη νέα έκδοση Black Panther Vivofit Jr. 3, μοιάζει αρκετά με την original, με τη διαφορά ότι περιλαμβάνει μοβ πινελιές στο λουράκι. Η Garmin προσφέρει trackers με θέμα από τη Marvel, τα Star Wars και τις πριγκίπισσες της Disney, αφού το μοντέλο απευθύνεται κυρίως σε παιδιά. Επίσης έχει μπαταρία που αντικαθίσταται και διαρκεί περισσότερο από ένα χρόνο.

    Διαβάστε επίσης:

    IFA 2022: Το ψυγείο της LG που αλλάζει χρώμα σύμφωνα με τη διάθεσή σου (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles