25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    IFA 2022: H LEICA παρουσιάζει τον πρώτο της projector

    Η Leica αποτελεί μια γερμανική εταιρεία γνωστή κυρίως για τις φωτογραφικές μηχανές και τους οπτικούς της φακούς, πλέον όμως αποφάσισε να επεκτείνει το προϊοντικό της portofolio με το λανσάρισμα του πρώτου της projector στην IFA 2022. Πρόκειται για τον Leica Cine 1 4K laser TV projector που διατίθεται σε δύο μεγέθη, με smart TV launcher και built-in TV tuner. Ο project είναι διαθέσιμος σε μέγεθος 80 και 100 ιντσών, η τιμή όμως προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή.

    Τα Leica Cine 1-100 και 1-80 διακρίνονται για το premium design, για το αυτόματο κάλυμμα προστασίας από τη σκόνη και τη θήκη αλουμινίου. Ο projector χρησιμοποιεί τεχνολογία DLP και τριπλή πηγή φωτός laser RGB, που βασίζεται στα οπτικά της εταιρείας. Έρχεται με ανάλυση 4K στα 3840×2160 και φωτεινότητα 2500 lumens. Πρόκειται για έναν από τους λίγους προτζέκτορες και διαθέτουν ενσωματωμένο tuner και smart TV launcher, ενώ κυκλοφορεί σε δύο χρώματα, λευκό και μαύρο. Παράλληλα, υποστηρίζει συνδεσιμότητα με Bluetooth και Wi-Fi, Doby Atmos και καταναλώνει λιγότερο ρεύμα από τις περισσότερες OLED TVs, σύμφωνα με την εταιρεία. Όσον αφορά τις θύρες, υπάρχουν δύο antenna tuners, ethernet jack, USBs και τριπλό HDMI (2.1 and 2.0).

    Διαβάστε επίσης:

    Το Galaxy Tab Active4 Pro είναι το απόλυτο «rugged» tablet για… επικίνδυνες αποστολές! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles