22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    iFixit: Έκανε “βίδες” το iPhone 8 και μας λέει πόσο δύσκολη είναι η επισκευή του

    Το iFixit δεν έχασε χρόνο, πήρε ένα iPhone 8 και το έκανε “βίδες”, ώστε να διαπιστώσει τι περιέχει στο εσωτερικό του αλλά και πόσο δύσκολο είναι να το επισκευάσει κάποιος.

    iphone 8 - ifixit

    Το τελικό σκορ που του έδωσε είναι 6/10, ελαφρώς χαμηλότερο από το 7/10 του iPhone 7 Plus. Αυτό σημαίνει πως είναι επισκευάσιμο αλλά ορισμένα τμήματά του θα σας δυσκολέψουν. Η οθόνη και η μπαταρία μπορούν να αντικατασταθούν με λίγη προσπάθεια και τα κατάλληλα εργαλεία. Ωστόσο, η συσκευή είναι στεγανοποιημένη, το οποίο σημαίνει πως διαθέτει αρκετές τσιμούχες και κόλλες σε ορισμένα σημεία.

    Ίσως το δυσκολότερο (και ακριβότερο) τμήμα του iPhone 8 που θα μπορούσατε να αντικαταστήσετε, είναι το γυάλινο πίσω μέρος του, το οποίο η Apple έχει εκθειάσει για την αντοχή του. Ελπίζουμε ποτέ να μη χρειαστεί να το κάνετε…

    Δείτε το video για περισσσότερα.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles