18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    IGTV: Αυτή είναι η νέα εφαρμογή videos μεγάλης διάρκειας που αλλάζει ριζικά το Instagram και μόλις έκανε πρεμιέρα

    Σε event που είχε προγραμματίσει, το Instagram ανακοίνωσε μία νέα υπηρεσία με έμφαση στο …video, όπως είχε ήδη διαρρεύσει τις προηγούμενες ημέρες. Το IGTV, όπως ονομάζεται, λειτουργεί και μέσω αυτόνομης εφαρμογής και μέσω της πλατφόρμας του Instagram, με στόχο οι υπεύθυνοί του να είναι σίγουροι ότι θα φτάσει από την πρώτη στιγμή και στους 1 δισ. χρήστες του.

    IGTV

    Επιτρέπει τη δυνατότητα upload και προβολής videos μεγάλης διάρκειας, με τα videos να είναι κάθετα, ώστε να μπορούμε να τα προβάλλουμε εύκολα με τον τρόπο που κρατάμε φυσικά το τηλέφωνό μας.

    H-IGTV

    Ανοίγοντας την ξεχωριστή IGTV app, τα videos παίζουν αυτόματα, όπως ακριβώς όταν ανοίγετε την τηλεόραση, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε videos από τα διαθέσιμα κανάλια. Οι επιλογές που έχετε είναι οι “For You”, “Following”, “Popular” και “Continue Watching”, ενώ μπορείτε να κάνετε like και comment, αλλά και να στείλετε ένα video σε κάποιον φίλο σας μέσω Direct Message. Η επιτρεπόμενη διάρκεια upload ενός videο μπορεί να φτάσει ακόμη και τη μία ώρα.

    Το IGTV θα κάνει πρεμιέρα μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες σε Android και iOS.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles