21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ηλεκτρικά πατίνια για τους… e-riders των γιορτών!

    Οι γιορτές συνεχίζονται όπως και η καλοκαιρία, ιδανικές συνθήκες για βόλτες με πατίνι στην πόλη ή στο χωριό, για μικρούς και μεγάλους! Ή, αν ακόμα βρίσκεστε σε αναζήτηση δώρων για την Πρωτοχρονιά, μπορείτε να… φορτώσετε τον Άη-Βασίλη με ένα ηλεκτρικό πατίνι! Η Praktiker διαθέτει μια ευρεία γκάμα πατινιών για κάθε γούστο και budget οπότε πάμε να δούμε μερικά από αυτά, ιδανικά για τις γιορτές…

    Στη «μικρή» κατηγορία και ως ιδανικά δώρα για παιδιά, θα βρείτε το UrbanGlide Ride-55 σε τρία διαφορετικά χρώματα (κόκκινο, ροζ, γαλάζιο), το οποίο είναι ασφαλές για χρήση σε πλατεία και πάρκα με ταχύτητα έως 10 Km/h και μπαταρία που του προσφέρει 40 λεπτά χρήσης, ενώ ζυγίζει μόλις 6,5 Kg! Για τα μεγαλύτερα παιδιά/εφήβους υπάρχει η σίγουρη λύση του Xiaomi Mi Essential με ισχύ 250W, αυτονομία 20 Km και βάρος 12 Kg, ενώ ενδιάμεσα θα βρείτε προτάσεις όπως το UrbanGlide Ride-62S, με…. «παιδικό» βάρος (7,3 Kg) αλλά επιδόσεις για… ενήλικες (250W)!

    Στην «μεσαία» κατηγορία θα βρείτε μοντέλα όπως το Blaupunkt ESC808 EDITION και το «θρυλικό», πλέον, Xiaomi Mi Pro 2, τα οποία με μικρό κόστος μπορούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες μετακίνησης, για αναψυχή ή δουλειά, ενώ θα σας προσφέρουν μια αυτονομία 20-45 Km και θα σας ανεβάσουν ακόμα και σε ήπιες κλίσεις με ευκολία. Είναι ελαφριά, compact, αναδιπλούμενα και προσφέρουν εξαιρετικό value for money, ενώαποτελούν τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους! Αν θέλετε κάτι λίγο πιο άνετο, το UrbanGlide Ride 100 Max έρχεται με ανάρτηση στον εμπρός τροχό που απορροφά τους κραδασμούς από τις ανωμαλίες του οδοστρώματος και κάνει τη χρήση πολύ πιο ευχάριστη, ενώ τα συμπαγή ελαστικά 10” του είναι αδύνατον να τρυπήσουν ή να ξεφουσκώσουν, ό,τι κι αν πατήσετε! Να μην ξεχάσουμε και το Sharp Escooter που ζυγίζει μόλις 14 Kg αλλά προσφέρει 350W ισχύ και επαναφορτίζεται μέσα σε 4 ώρες για αυτονομία έως 25 Km, μια ευέλικτη λύση για βασικές ανάγκες!

    Τέλος, για τους πιο απαιτητικούς που θέλουν μεγαλύτερη ισχύ και αυτονομία, ώστε να ανεβαίνουν σε δύσκολες ανηφόρες και να καλύπτουν σχεδόν πλήρως τις ανάγκες μετακίνησής τους, μια εξαιρετική πρόταση είναι το UrbanGlide Ecross Pro με ισχύ 800W και αυτονομία έως 50 Km, ανάρτηση εμπρός και πίσω, φαρδύ deck, άπλετο φωτισμό, ακόμα και… φλας! Στην έκδοση Boost έχει δύο ηλεκτροκινητήρες και ισχύ 1.600W (!), ώστε να ικανοποιήσει ακόμα και τις πιο τρελές σας προσδοκίες!

    Και αν δεν σας… συγκινεί το concept του ηλεκτρικού πατινιού αλλά θέλετε κάτι πιο φουτουριστικό, “wow” και compact, ένα ηλεκτρικό hoverboard όπως το UrbanGlide 65 Lite είναι σίγουρο πως θα ξετρελάνει τον αποδέκτη του ως δώρου και θα «γυρίζει» κεφάλια όπου κι αν πάτε! Είναι πολύ πιο εύκολο στην εκμάθηση απ’ότι πιστεύετε ενώ μπορεί να μετατραπεί ακόμα και σε μινι ηλεκτρικό καρτ μέσω του Kart Pilot αξεσουάρ!

    Μην ξεχάσετε το κράνος, προσοχή στους δρόμους και απολαύστε τις εορταστικές σας βόλτες με ένα ηλεκτρικό πατίνι από τη γκάμα της Praktiker, ή απλώς κάντε στα αγαπημένα σας πρόσωπα ένα δώρο που δεν θα ξεχάσουν ποτέ!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles