22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Θάνατος από ηλεκτροπληξία για χρήστη iPhone στην Ταϊλάνδη

    Τα περιστατικά θανάτων στην Ασία από ηλεκτροπληξία που σχετίζεται με κάποιο gadget είναι δυστυχώς αρκετά (δες εδώ και εδώ κάποια παλαιότερα σχετικά άρθρα του digitallife.gr), και τώρα έχουμε άλλο ένα σχετικό δημοσίευμα, που αφορά, αυτή τη φορά, ένα χρήστη του iPhone 4S.

    ηλεκτροπληξία iPhone Ταϊλάνδη

    Πρόκειται για έναν 28χρονο άνδρα από την Ταϊλάνδη, ο οποίος πέθανε από ηλεκτροπληξία, με τις αρχές να διαπιστώνουν ότι αποκοιμήθηκε πάνω στο τηλέφωνό του, το οποίο όλο το βράδυ βρισκόταν συνδεδεμένο στο φορτιστή του. Φαίνεται, μάλιστα, πως, για ακόμη μία φορά, στο περιστατικό δεν εμπλέκεται γνήσιος φορτιστής της Apple, αν κρίνει κάποιος από το γεγονός ότι ήταν ένα μοντέλο σε έντονο μπλε χρώμα από κάποιον ανεξάρτητο κατασκευαστή.

    Η Apple έχει διερευνήσει στο παρελθόν παρόμοια περιστατικά στην ασιατική αγορά, ενώ έχει πραγματοποιήσει και κινήσεις για την απόσυρση και αντικατάσταση third-party accessories, που, σε πολλές περιπτώσεις, δημιουργούν προβλήματα.

    Στην περίπτωση του άτυχου άνδρα, ωστόσο, ίσως έπαιξε ρόλο και κάποιο πρόβλημα στο καλώδιο της συσκευής ή στην οικιακή ηλεκτρική παροχή, ενώ είναι μάλλον απίθανο να ευθύνεται έστω και στο παραμικρό η συσκευή που χρησιμοποιούσε.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles