19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πώς να διαγράψετε οριστικά όλα τα προσωπικά σας δεδομένα από τα iPhone/iPad/iPod με πιθανότητα ανάκτησης 0%;

    Το iMyFone είναι ένα software πολυεργαλείο για iOS συσκευές, με το οποίο μπορείτε να κάνετε ανάκτηση δεδομένων που σβήστηκαν κατά λάθος, αλλά και ολικό wipe δεδομένων που είναι ευαίσθητα και προσωπικά για εσάς. Με αφορμή την επέτειο των 10 ετών από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, το iMyFone προσφέρει 40% έκπτωση! Επισκεφθείτε τη σελίδα του iMyFone iOS 11 και στο κάτω μέρος της θα βρείτε το εκπτωτικό κουπόνι για 40% μείωση τιμής!

    Έτσι, μπορείτε να αποκτήσετε τα:

    1. iMyFone Umate Pro, από $29.95, μόνο στα $17.95

    iMyFone2

    Τα δεδομένα σας (π.χ. φωτογραφίες, videos, συνομιλίες κ.λπ.) δε διαγράφονται ολικά αφού πατήσετε το “delete”. Μένουν κρυφά στη μνήμη της συσκευής και κάποιος που ξέρει πως να το κάνει, μπορεί να τα ανακτήσει! Αυτό είναι πρόβλημα όταν, για παράδειγμα, θέλετε να πουλήσετε το iPhone σας σε άλλον.

    Το iMyFone Umate Pro μπορεί να φθάσει σε κάθε γωνιά του αποθηκευτικού χώρου της iOS συσκευής σας και να κάνει οριστική και ολική διαγραφή των δεδομένων σας ώστε κανείς να μη μπορεί να τα ανακτήσει. Έτσι, μπορείτε να μείνετε ήσυχοι πως τα δεδομένα σας δε θα πέσουν σε λάθος χέρια!

    2. iMyFone D-back, από $49,95, μόνο $29,95!

    iMyFone3

    Διαγράψατε κατά λάθος σημαντικά δεδομένα από το iPhone/iPad/iPod σας; Το iMyFone D-Back είναι ένα επαγγελματικό εργαλείο iOS data recovery που μπορεί να ανακτήσει τα δεδομένα σας ακόμη κι αν τα διαγράψετε, ή αν έσπασε/χάλασε η συσκευή σας και την κάνετε reset! Μπορεί να ανακτήσει δεδομένα από κάθε εφαρμογή, συμπεριλαμβανόμενων των WhatsApp/Viber/Kik/Wechat, SMS, iMessages, φωτογραφίες, video, επαφές, ιστορικό κλήσεων, σημειώσεις κ.λπ. Επιπλέον, μπορεί να διορθώσει αρκετά iOS erros όπως περιπτώσεις που η συσκευή “κολλάει” στο Apple logo κατά την εκκίνηση, μαύρη/λευκή οθόνη, κόλλημα στο recovery mode κ.λπ., χωρίς να τρέχετε σε service points και ξοδεύοντας επιπλέον χρήματα.

    3. iMyFone D-Port, από $19.95, μόνο $11.95

    iMyFone4

    Αν θέλετε να μεταφέρετε πολλά αρχεία μαζί από το iPhone/iPad/iPod σας ή από το iTunes/iCloud backup σε κάποιον υπολογιστή για να τα έχετε διαθέσιμα και για επιπλέον ασφάλεια, μπορείτε να το κάνετε με το iMyFone D-Port!

    Το πρόγραμμα αυτό μπορεί να κάνει export τα δεδομένα από iOS συσκευές, iTunes και iCloud σε PC ή Mac υπολογιστή, για χρήση ή απλή αποθήκευση. Υποστηρίζει 20 τύπους αρχείων, μεταξύ των οποίων τα Messages/iMessages, επαφές, φωτογραφίες, συνομιλίες WhatsApp/Kik/WeChat/Viber/Line, σημειώσεις, voice memos κ.λπ.

    4. iMyFone TunesMate, από $29.95, μόνο $17.95

    iMyFone5

    Το iMyFone TunesMate μπορεί να μεταφέρει όποια αγορασμένη ή δωρεάν κατεβασμένη μουσική, playlists, ταινίες, αρχεία του camera roll και του photo library, αρχεία του iTunes U, τηλεοπτικές σειρές, audiobooks και πολλά ακόμη, από το iPhone στο PC σας και τούμπαλιν, ή μεταξύ iPhone και iTunes, χωρίς να τα διαγράφει από τη συσκευή σας! Επιπλέον, μπορεί να “ξαναχτίσει” την iTunes library σε περίπτωση που αντιμετωπίσει πρόβλημα.

    Πώς θα αποκτήσετε το εκπτωτικό κουπόνι του -40%; Κάντε scroll στο κάτω μέρος της σελίδας του iMyFone iOS 11, κάντε like στη σελίδα του iMyFone στο Facebook και το κουπόνι θα εμφανιστεί. Έπειτα κάντε το paste στο shopping cart, πριν ολοκληρωθεί η αγορά και θα λάβετε τη μείωση στην τιμή του καλαθιού.

    iMyFone-coupon

    iMyFone

    iMyFone5

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles