23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Indiana Jones 5: Ο Harrison Ford θα «ξανανιώσει» με τεχνική de-aging!

    Σε πολλές πρόσφατες κινηματογραφικές παραγωγές έχουμε δει τα studio παραγωγής να χρησιμοποιούν την τεχνική του digital de-aging, παρουσιάζοντας ουσιαστικά έναν πρωταγωνιστή σε νεαρότερη ηλικία, κάνοντας χρήση ειδικών εφέ. Η όλη διαδικασία άλλες φορές πετυχαίνει και λειτουργεί (σε σημείο που οι διαφορές δεν φαίνονται… καν) και υπάρχουν και περιπτώσεις που το τελικό αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον… περίεργο! Όπως έγινε γνωστό, την τεχνική της «απογήρανσης» πρόκειται να δούμε και στο πολλά υποσχόμενο Indiana Jones 5, το οποίο είναι προγραμματισμένο για να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου του 2023.

    Ο Indy (Harrison Ford) λοιπόν πρόκειται να «ξανανιώσει» μέσω της προαναφερθείσας τεχνικής, φτάνοντας ουσιαστικά στην ηλικία που ήταν πριν από 41 ολόκληρα χρόνια. Συγκεκριμένα, η εν λόγω τεχνική αναμένεται να χρησιμοποιηθεί μόνο για την εναρκτήρια σκηνή της ταινίας, στην οποία ο λατρεμένος Indy, θα επιχειρήσει να δραπετεύσει από ένα καλά φυλασσόμενο φρούριο των ναζί. Ουσιαστικά σε αυτή τη σκηνή πρόκειται να δούμε τον καθηγητή Jones με τη μορφή που είχε στο Raiders of the Lost Ark. Η Disney έχει “παρελθόν” με την συγκεκριμένη τεχνική, όπου την είδαμε για παράδειγμα στο Star Wars: Rogue One, με τον Moff Tarkin και την Princess Leia ή στο Captain Marvel που ο Samuel Jackson υποδύθηκε τον Fury… 20 χρόνια νεότερο! Ας ελπίσουμε ότι θα δουλέψει και στη νέα ταινία του Indiana Jones, με τον ίδιο τον Harrison Ford βέβαια να αναφέρει ότι δεν έχει πρόβλημα με αυτή την απόφαση της παραγωγής, καθώς γνωρίζει ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles