24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι αυτό το Samsung Galaxy S8;

    Φήμες υποστηρίζουν πως το Samsung Galaxy S8 θα αποκαλυφθεί επισήμως στις 29 Μαρτίου, σύμφωνα με νέες πληροφορίες της ιστοσελίδας Venturebeat, οι οποίες συνοδεύονται και από μια φωτογραφία που λέγεται πως αποτυπώνει τη νέα συσκευή της Samsung. Όπως βλέπουμε και στη φωτό που ακολουθεί, το πίσω μέρος της συσκευής παρουσιάζει πολλές ομοιότητες με το Galaxy S7, με μόνη εξαίρεση να αποτελεί ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που έχει αλλάξει θέση. Αντίθετα, στο μπροστινό μέρος η Samsung έχει απομακρυνθεί αρκετά από το design που χαρακτήριζε προηγούμενες συσκευές.

    Για παράδειγμα, απουσιάζει από το μπροστινό μέρος το πλήκτρο «Home», αλλά και τα πλήκτρα πλοήγησης. Αντίθετα, διαπιστώνουμε την ύπαρξη μιας μεγάλης κυρτής οθόνης. Οι πληροφορίες αυτές του Venturebeat συνάδουν με πρόσφατες αναφορές της ιστοσελίδας The Guardian, η οποία αναφερόταν σε ορισμένα χαρακτηριστικά της νέας συσκευής.

    Galaxy S8

    Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy S8 σε δυο εκδόσεις, η μια με οθόνη μεγέθους 5,8 ιντσών και η άλλη με οθόνη 6,2 ιντσών. Αυτές οι μεγάλες οθόνες, μεγαλύτερες και από αυτή του Note των 5.7 ιντσών, έχουν aspect ratio 18.5:9. Αυτή η απόφαση της Samsung σχετικά με το design της συσκευής θα καταστήσει το Galaxy S8 παρόμοιo στην αίσθηση στο χέρι με τα Galaxy S7 και S7 Edge. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα χαρακτηριστικά του Galaxy S8 θα είναι: οθόνη 5,8 ή 6,2 ιντσών QHD AMOLED, μια κάμερα των 12MP στο πίσω μέρος και μια μπροστά των 8MP, Snapdragon 835 ή Samsung Exynos SoC ανάλογα με την αγορά, μνήμη 4GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 64GB. Τέλος, θα διαθέτει μπαταρία 3.000mAh η έκδοση των 5.8 ιντσών και 3.500 mAh εκείνη των 6.2 ιντσών.

    H Samsung φαίνεται ότι ετοιμάζει ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό με το Continuun, που θα προσφέρει στους χρήστες μια ανάλογη εμπειρία με εκείνη των PCs. Ακόμη φημολογείται και η ύπαρξη ενός πλήκτρου που θα ενεργοποιεί την προσωπική ψηφιακή βοηθό, γνωστή ως Bixby, ένα χαρακτηριστικό που γίνεται εφικτό χάρη στην εξαγορά της Viv Labs το 2016. Η Bixby θα είναι σε θέση να διαχειριστεί πιο πολύπλοκες εντολές σε σχέση με τους ανταγωνιστές της, όπως η Siri της Apple και η Google Assistant.

    Τέλος, ο τομέας της κάμερας δε θα γνωρίσει σημαντικές βελτιώσεις σε σχέση με την προηγούμενη γενιά συσκευών, ενώ ο σαρωτής ίριδας που είδαμε στο Galaxy Note 7 για πρώτη φορά, θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Η τιμή της υπολογίζεται να διαμορφωθεί σε πιο υψηλά επίπεδα σε σχέση με το Galaxy S7.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles