20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Η LG εγκαταλείπει οριστικά τον αρθρωτό σχεδιασμό

    Το 2016, ήταν, μεταξύ άλλων, η χρονιά του αρθρωτού σχεδιασμού ο οποίος κυριάρχησε σε πολλά smartphones της αγοράς. Η Motorola και η LG, αποτελούν δυο χαρακτηριστικές περιπτώσεις εταιρειών, οι οποίες κυκλοφόρησαν στην αγορά smartphones τα οποία εξαρτιόνταν σε μεγάλο βαθμό από αποσπώμενα modules, ενώ και η Google από τη μεριά της έκανε το δικό της θόρυβο, σχετικά με το απόλυτο modular smartphone. Με όλους αυτούς τους κατασκευαστές να επιχειρούν σε αυτό το χώρο, είναι φυσικό να πιστεύει κανείς πως οι καταναλωτές θα ανταποκρίνονταν και θα προέβαιναν στην αγορά των πρόσθετων αξεσουάρ.

    modular-design

    Κάτι τέτοιο δε συνέβη και το εγχείρημα αυτό εξελίχθηκε σε μια παταγώδη αποτυχία. Η LG μόλις πριν από μερικές ημέρες επιβεβαίωσε επίσημα στην εφημερίδα Wall Street Journal ότι στο G6 smartphone δε θα επαναληφθεί ο αρθρωτός σχεδιασμός. Ας θυμηθούμε σε αυτό το σημείο ποια ήταν η γνώμη της LG για τα αρθρωτά smartphones: «Το νέο LG G5 και τα «Friends» αποτελούν την προσπάθεια πολλών τεχνικών στο εσωτερικό της εταιρείας οι οποίοι αναρωτιούνταν αν μπορούσαμε να είμαστε καινοτόμοι και μοναδικοί στην αγορά. Πιστεύουμε ότι από τη στιγμή που οι καταναλωτές θα ξοδέψουν λίγο χρόνο με το LG G5, η απάντηση θα είναι ναι».

    Το LG G6 αναμένεται να αποκαλυφθεί επισήμως στην έκθεση Mobile World Congress, που θα διεξαχθεί στη Βαρκελώνη τον επόμενο μήνα. Από τις φωτογραφίες που έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει λέγεται ότι θα αποτελεί ένα κλασσικό flagship smartphone με ελάχιστα bezels και δυνατότητες ασύρματης φόρτισης. Από τη στιγμή που ένας μέσος χρήστης αλλάζει τη συσκευή του σχεδόν κάθε δυο χρόνια, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί οι καταναλωτές εμφανίζονται απρόθυμοι να αγοράσουν ένα πανάκριβο module, το οποίο μετά από δυο χρόνια δε θα τους είναι απαραίτητο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles