20.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
More

    Είναι επίσημο! Ο Star-Lord θα εμφανιστεί στο Avengers: Infinity War!

    Επιβεβαιώθηκε, φιξαρίστηκε, έκλεισε. Οι Avengers θα συναντήσουν τους Guardians of the Galaxy στο Avengers: Infinity War! Σίγουρα το Captain America: Civil War είναι η μεγαλύτερη ταινία της Marvel μέχρι σήμερα, με ονόματα όπως Spider-Man και Black Panther να έχουν εξασφαλίσει τα δικά τους πλάνα στην ταινία γεγονός που έχει τρελάνει κανονικά τους fans, ωστόσο το νέο που αφορά το φιλμ του 2018-2019, την καινούργια προσθήκη στο franchise των Avengers, μόνο απαρατήρητο δεν μπορεί να περάσει!

    Marvel's Guardians Of The Galaxy Peter Quill/Star-Lord (Chris Pratt) Ph: Film Frame ©Marvel 2014

    Ο Star-Lord λοιπόν θα εμφανιστεί στο φιλμ των Avengers, κάτι που αποκάλυψε ο Anthony Russo που μαζί με τον αδελφό του Joe, είναι οι πολυάσχολοι σκηνοθέτες του Captain America: Civil War και οι ίδιοι που θα στήσουν τις κάμερες για το Infinity War!
    Ο Russo δεν έκανε γνωστό εάν θα παίξει στο πρώτο ή στο δεύτερο μέρος του διπλού sequel (ή γιατί όχι και στα δύο…), τονίζοντας ωστόσο πόσο μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς του James Gunn είναι και πόσο φανταστικός χαρακτήρας είναι ο Star-Lord. Πριν πάντως το πέρασμα του στους Avengers ο “Peter Quill” θα εμφανιστεί πρώτα στο Guardians of the Galaxy Vol. 2, που θα βγει στις αίθουσες στις 5 Μαίου του 2017. Όσο για το διπλό Infinity War αυτό αναμένεται το 2018 και 2019 αντίστοιχα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles