22.5 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
More

    Influencer λάνσαρε ΑΙ chatbot που επιτρέπει στους fans να βγουν “ραντεβού” μαζί της

    Η τεχνητή νοημοσύνη σίγουρα θα αλλάξει πολλά από αυτά που γνωρίζαμε, επηρεάζοντας σχεδόν κάθε τομέα ανθρώπινης δραστηριότητας. Πριν από μερικές μέρες, η γνωστή σταρ του Twitch και δημιουργός στο OnlyFans Kaitlyn Siragusa, γνωστή ως Amouranth, λάνσαρε ένα AI bot συντροφιάς, ώστε οι fans να μπορούν να αλληλοεπιδρούν μαζί της.

    Με την υπογραφή της εταιρείας ΑΙ Forever Voices, το chatbot επιτρέπει στους fans να στέλνουν ηχητικά μηνύματα και να λαμβάνουν απάντηση από την Amouranth. «Είτε πρόκειται για απλή περιέργεια είτε για μια βαθιά επιθυμία, η AI εκδοχή της Amouranth θα είναι εκεί για να παρέχει βοήθεια».

    Στην ιστοσελίδα για το chatbot AI Amouranth, ένα βίντεο δείχνει μια υποθετική (NSFW) αλληλεπίδραση με έναν άνδρα που ονομάζεται John. Η AI Amouranth περιγράφει ότι ντύνεται μετά από μια «ιδρωμένη» προπόνηση και πηγαίνει στο ραντεβού με τον John. Κάπως σέξι τα πράγματα για chatbot!

    Το bot είναι μέρος μιας αναδυόμενης τάσης και τροφοδοτείται από την Forever Voices AI, μια εταιρεία που δίνει στους πελάτες επί πληρωμή τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με μια «έκδοση» AI ενός influencer. Σε μια συνέντευξη βίντεο με το Bloomberg, που κοινοποιήθηκε μέσω tweet ανακοινώνοντας την AI Amouranth, ο John Meyer, Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της Forever Voices, μοιράστηκε λεπτομέρειες για την εταιρεία. Είπε ότι χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την τεχνολογία από την επιθυμία να έχει ξανά αλληλεπιδράσεις με τον αείμνηστο πατέρα του.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles