21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Σημαντική διάκριση της InfoScreen στα European Business Awards

    INFOSCREEN LOGO

    Σημαντική επιτυχία για την κυπριακή εταιρεία InfoScreen που διακρίθηκε με τον τίτλο του Εθνικού Πρωταθλητή στα European Business Awards και περνάει στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για να εκπροσωπήσει την Κύπρο, με στόχο τον μεγάλο τελικό του 2015. Τα European Business Awards είναι πανευρωπαϊκός διαγωνισμός διεθνούς κύρους που διοργανώνεται φέτος για 8η χρονιά με τη συμμετοχή πάνω από 24,000 επιχειρήσεων από 33 ευρωπαϊκές χώρες. Μέχρι σήμερα 709 εταιρείες από όλη την Ευρώπη έχουν αναδειχθεί Εθνικοί Πρωταθλητές, περνώντας στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού.

    Στη δεύτερη φάση, οι Εθνικοί Πρωταθλητές θα ετοιμάσουν βίντεο τα οποία θα παρουσιαστούν μπροστά σε κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από επιχειρηματικούς ηγέτες, ακαδημαϊκούς και επιχειρηματίες από όλη την Ευρώπη. Οι καλύτεροι θα βραβευτούν με το ‘Ruban d’Honneur’ και θα περάσουν στον μεγάλο τελικό που θα γίνει το 2015, ενώ ταυτόχρονα θα μπουν σε δημόσια ψηφοφορία για να εκλεγούν οι ‘Public Champions’ για κάθε χώρα.

    Η InfoScreen ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού, στον τομέα των εταιρικών υπηρεσιών από το 1995. Το κύριο προϊόν της εταιρείας, το Quorum, είναι ένα προηγμένο λογισμικό σύστημα εταιρικής και γραμματειακής διαχείρισης και χρησιμοποιείται κυρίως από Δικηγορικά και Ελεγκτικά Γραφεία και Υπηρεσίες Θεματοφυλακής. Το Quorum εκτιμάται πως καλύπτει το 70% της αγοράς στους προαναφερθέντες τομείς στην Κύπρο και χρησιμοποιείται από πελάτες σε 18 χώρες.

    Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, Τόνυ Έλληνας, δήλωσε: «Είναι πραγματικά τιμή μας που έχουμε επιλεγεί να εκπροσωπήσουμε τη χώρα μας σε ένα τέτοιο διαγωνισμό διεθνούς κύρους, που στηρίζεται από τους σημαντικότερους επιχειρηματικούς ηγέτες, ακαδημαϊκούς, ΜΜΕ και πολιτικούς εκπροσώπους από ολόκληρη την Ευρώπη. Καθώς αυτή την περίοδο η εταιρεία μας μεγαλώνει και επεκτείνεται περαιτέρω, αυτή η διάκριση έρχεται να μας εμπνεύσει και να μας δώσει θάρρος να στοχεύσουμε ακόμα πιο ψηλά.»

    Ο CEO των European Business Awards, Adrian Tripp, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Infoscreen. Είναι τεράστιο επίτευγμα για μια εταιρεία να αναδειχθεί Εθνικός Πρωταθλητής και τους ευχόμαστε καλή τύχη στο επόμενο στάδιο. Τα European Business Awards ενισχύονται συνεχώς, δίνοντας έμπνευση σε επιχειρήσεις να πετύχουν ακόμα περισσότερα και συνεισφέρουν στο να βελτιωθεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εταιρειών στην Ευρώπη.»

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles