22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    InnCable. Ένας υπολογιστής μέσα σ’ ένα… Ethernet καλώδιο

    Ένας υπολογιστής Android ενσωματωμένος σε ένα καλώδιο Ethernet; Κι όμως συνέβη από την InnSpire με το InnCable. Συνδέστε το ένα άκρο του σε μια θύρα Ethernet και το άλλο σε μια τηλεόραση και θα έχετε μία… έξυπνη τηλεόραση.

    InnCable

    Όπως φαίνεται και στο όνομα της συσκευής και διαβάζουμε στο secnews.gr, το InnCable απευθύνεται σε ξενοδοχεία. Διαθέτει εξαιρετικά εύκολες ρυθμίσεις, δεν υπάρχει ανάγκη για servers ή εξειδικευμένη διαχείριση IT. Ωστόσο, ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της InnSpire, Martin Chevalley, αναφέρει ότι έχει πολλές άλλες πιθανές χρήσεις. “Είναι ουσιαστικά ένα Android Box, και έτσι είναι δυνατή η χρήση του παντού, ακόμη και για κανονική οικιακή χρήση”.

    “Θα αρχίσουμε να πωλούμε στα ξενοδοχεία, αλλά μιλάμε ήδη με τις εταιρείες B2C για την διάθεση μιας έκδοσης για τους καταναλωτές”.

    Το τρέχον σύστημα του InnCable περιλαμβάνει ένα προσαρμοσμένο λογισμικό με εφαρμογές ξενοδοχείων, που συμπεριλαμβάνει υπηρεσίες πληροφόρησης και πωλήσεων ειδών στους πελάτες. Η InnSpire αναμένει από άλλους παρόχους να αναπτύξουν εφαρμογές που θα προωθούν δικές τους υπηρεσίες.

    Το InnCable λειτουργεί καλύτερα μέσω Ethernet και οι θύρες POE (Power Over Ethernet) είναι ιδανικές. Μπορεί επίσης να τροφοδοτεί την τηλεόραση μέσω της θύρας HDMI, αν και δεν το υποστηρίζουν όλες οι τηλεοράσεις. Εάν είναι απαραίτητο, το σύστημα μπορεί να λειτουργήσει χρησιμοποιώντας μια συνηθισμένη παροχή ρεύματος και μια σύνδεση Wi-Fi, αν και αυτό δεν είναι και τόσο αξιόπιστο. (Τα συστήματα Wi-Fi του ξενοδοχείου μπορεί να είναι υπερφορτωμένα για παράδειγμα.)

    innspire_3.0_InnCable

    Η InnSpire αναφέρει στο δελτίο τύπου της ότι το InnCable βασίζεται στην ίδια πρωτοποριακή τεχνολογία που κέρδισε το βραβείο καινοτομίας τεχνολογίας με το προϊόν HTNG [Hospitality Technology Next Generation] το 2014. Εκατομμύρια επισκέπτες ξενοδοχείων από τότε απολαμβάνουν ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης.

    Το InnCable είναι ένας άλλος τρόπος παράδοσης του ίδιου συστήματος της InnSpire.

    Το InnCable διαθέτει δύο θύρες USB και μια σειριακή θύρα RJ-12. Η InnSpire δεν έχει διαθέσει ακόμη λεπτομέρειες για τον επεξεργαστή ή τη μνήμη της συσκευής.

    Η συσκευή παρουσιάζεται στη διάσκεψη HITEC στο Τορόντο του Καναδά (26-29 Ιουνίου).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles