23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Innovator Τab 701 Review. Μία ανεπανάληπτη οικονομική πρόταση!

    Το Innovator Tab 701 πρόκειται για ένα Wi-Fi tablet με οθόνη 7 ιντσών, το οποίο τοποθετείται στη low-range κατηγορία, αποτελώντας ένα από τα πιο φτηνά tablets που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά. Εάν πριν από μερικά χρόνια έλεγες ότι θα μπορούσες να αγοράσεις ένα tablet με μόλις 44,9 ευρώ, το πιθανότερο είναι να σε περνούσαν για τρελό… Και όμως η απίστευτα οικονομική πρόταση του e-shop, αποδεικνύει ότι τη σήμερον ημέρα μπορείς να αποκτήσεις ένα tablet σε τιμή… χώμα.

    Innovator_Tab2

    Η πρώτη εντύπωση

    Πιάνοντας το Innovator Tab στα χέρια μας, μπορούμε εύκολα να παρατηρήσουμε την στιβαρή πλαστική κατασκευή του, ενώ είναι και σχετικά ελαφρύ, καθώς το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 350 γραμμάρια. Στην επάνω επιφάνεια δεσπόζουν  το on/off power button και η θύρα micro USB και η είσοδος της τροφοδοσίας, ενώ στo πλαϊνό τμήμα υπάρχουν τα volume buttons, το audio jack, καθώς επίσης και η υποδοχή για την Micro SD κάρτα. Σε γενικές γραμμές, ο εξωτερικός σχεδιασμός του Innovator Tab 701, ακολουθεί τα κλασικά στάνταρ που χαρακτηρίζουν τα tablets που ανήκουν στη low-range κατηγορία. Αυτό που θα επιθυμούσαμε θα ήταν τα διάφορα buttons να ήταν διαφορετικού χρώματος από το υπόλοιπο περίβλημα, έτσι ώστε να ξεχωρίζουν καλύτερα.

    Innovator_Tab5

    Innovator_Tab6 

    Χαρακτηριστικά και δυνατότητες

    Εξετάζοντας τα ενδότερα του Innovator Tab 701, στην καρδιά του εξαιρετικά οικονομικού αυτού tablet, χτυπάει ένας διπύρηνος επεξεργαστής A9 της Rockchip με ταχύτητα στο 1GHz, με την ενσωματωμένη μνήμη RAM να ανέρχεται στα 512MB και τον αποθηκευτικό χώρο στα 4GB. Εάν τα 4GB σας φαίνονται λίγα και αναρωτιέστε το πως θα χωρέσουν τα multimedia αρχεία σας σε τόσο μικρό χώρο, το καλό  είναι ότι το Innovator Tab δέχεται MicroSD κάρτες με χωρητικότητα που μπορεί να φτάσει μέχρι τα 32GB. Με αυτά τα tech specs, το Innovator Tab μπορεί να τρέξει χωρίς πρόβλημα ελαφριές εφαρμογές που δεν ζορίζουν ιδιαίτερα την CPU. Ωστόσο, οι πιο βαριές και απαιτητικές applications ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν. Το λειτουργικό που χρησιμοποιείται είναι το Android 4.2.2 (Jelly Bean) ενώ πολύ θετικές εντυπώσεις μας άφησε το γεγονός ότι πέραν της υποστήριξης του Google Play, στο πάμφθηνο Innovator Tab, θα βρείτε περισσότερες από 35 προεγκατεστημένες  εφαρμογές. H οθόνη πολλαπλής αφής είναι τεχνολογίας ΤΝ, με την ανάλυση της να ανέρχεται στα 800x480 pixels. H ποιότητα της οθόνης μπορεί να είναι λιγάκι χαμηλή σύμφωνα με τα στάνταρ της εποχής, όμως η αλήθεια είναι ότι κάνει καλά την δουλειά της. Άλλωστε, δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε και κάτι περισσότερο από ένα tablet που στοιχίζει μόλις 44,9 ευρώ. Τέλος, το Innovator Tab διαθέτει μία εμπρόσθια κάμερα στα 0.3 MP, ενώ η μπαταρία του μπορεί να κρατήσει έως 4 ώρες.
     Innovator_Tab3

    Innovator_Tab4
    Τελικό συμπέρασμα

    To Innovator tab είναι μία από τις οικονομικότερες λύσεις που υπάρχουν. Σίγουρα, δεν αποτελεί ένα state of the art tablet, ωστόσο τηρουμένων των αναλογιών και με τις δυνατότητες που παρέχει, μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη πρόταση. Τη συγκεκριμένη συσκευή μπορείτε να την αγοράσετε από το e-shop κάνοντας κλικ εδώ, με το e-shop να σας παρέχει τη δυνατότητα άμεσης αντικατάστασης σε περίπτωση βλάβης.

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles