24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Instagram: Έρχονται διαφημίσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης

    Περισσότερες διαφημίσεις έρχονται στο Instagram και αυτή τη φορά, εισβάλλουν στα αποτελέσματα αναζήτησης της πλατφόρμας. Σε σχετική ανάρτηση αναφέρεται ότι η υπηρεσία έχει αρχίσει να επιτρέπει στις εταιρείες να εισάγουν διαφημίσεις στο feed που εμφανίζεται όταν o χρήστης πατά πάνω σε ένα post στα search results του Instagram. Για παράδειγμα, αν ένας χρήστης αναζητά αρώματα, η Meta θα επιτρέπει σχετικές διαφημίσεις.

    Αυτή η αλλαγή βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο προς το παρόν, αλλά το Instagram σχεδιάζει να την εφαρμόσει παγκοσμίως μέσα στους επόμενους μήνες. Η ανάρτηση του Instagram αναφέρει αόριστα ότι οι διαφημίσεις θα «προσεγγίσουν άτομα που αναζητούν ενεργά επιχειρήσεις, προϊόντα και περιεχόμενο».

    Παράλληλα, η εφαρμογή έχει συνεργαστεί με ορισμένα brands για να δοκιμάσει μια μορφή που θα δίνει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να υπενθυμίζουν επερχόμενες εκδηλώσεις ή λανσαρίσματα. Αν ο χρήστης επιλέξει τις “διαφημίσεις υπενθύμισης” της εφαρμογής για ένα συγκεκριμένο γεγονός, θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις από το Instagram μία ημέρα πριν, 15 λεπτά πριν και όταν ξεκινήσει η μετάδοση. Αυτές οι υπενθυμίσεις θα εμφανίζονται όπως κάθε άλλη ειδοποίηση του Instagram συμπεριλαμβανομένου της οθόνης κλειδώματος.

    Διαβάστε επίσης:

    Αντιδρά ο Elon Musk στο ChatGPT-4

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles