22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ποια Instagram φωτογραφία ξεπέρασε την πρωτιά του Justin Bieber σε likes;

    Είναι γνωστό πως ο Justin Bieber έχει αμέτρητους fans σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι μάλιστα είναι τόσο οργανωμένοι, ώστε έχουν καταφέρει να δώσουν στον Bieber αρκετές πρωτιές σε διάφορα Social Media. Μία από αυτές ήταν με τη φωτογραφία του Bieber με τη Gomez, έχοντας τα περισσότερα likes στο Instagram, τα οποία αυτή τη στιγμή φτάνουν περίπου τα 1,82 εκατομμύρια.

    instagram photo with most likes

    Πριν από 4 ημέρες τραβήχτηκε μία νέα φωτογραφία στο Instagram, η οποία αυτή τη στιγμή φτάνει τα 2,05 εκατ. likes, με το νούμερο να αναμένεται να αυξηθεί περισσότερο τις επόμενες ημέρες. Ο λόγος για τη φωτογραφία της Kim Kardashian από το γάμο της με τον Kanye West, η οποία εκθρόνισε την 5 μηνών φωτογραφία του Bieber.

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεσκεπάστε όσους χρησιμοποιούν Instagram φίλτρα στις φωτογραφίες και το αρνούνται!

    Τέλος, κάτι ακόμη το οποίο έχει μεγάλο ενδιαφέρον και επιβεβαιώνει μία προηγούμενη έρευνα, είναι ο αριθμός των likes της φωτογραφίας της Kim Kardashian σε Instagram και Facebook. Με σχεδόν 15 εκατ. followers στο Instagram, έναντι σχεδόν 21,5 εκατ. fans στο Facebook, η ίδια φωτογραφία έχει δεχτεί στο Instagram περίπου 420.000 περισσότερα likes!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles