13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Instagram. Να πώς θα κάνετε share έως και 10 φωτογραφίες ή videos σε μία και μόνη δημοσίευση

    Ξεκινώντας από σήμερα, το Instagram ενεργοποιεί σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα διαμοιρασμού πολλαπλών φωτογραφιών ή videos σε ένα και μοναδικό post. Με αυτή την ενημέρωση, δε χρειάζεται πλέον να επιλέγετε μία μόνο φωτό ή video για κάθε δημοσίευσή σας, αλλά μπορείτε να συνδυάσετε έως και 10 μαζί! Να σημειώσουμε ότι το προηγούμενο διάστημα η δυνατότητα ήταν ενεργή δοκιμαστικά για κάποια διαφημιστικά προφίλ.

    Να πώς θα κάνετε share έως και 10 φωτογραφίες ή videos σε ένα και μόνο post

    Όταν θέλετε να ανεβάσετε κάτι στο account σας, το Instagram σας δίνει πλέον τη δυνατότητα να επιλέξετε το νέο εικονίδιο επιλογής πολλών φωτός ή videos. Με tap & hold μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά των φωτογραφιών, αλλά και να να προσθέσετε ένα φίλτρο ή να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες μία-μία.

    Να σημειώσουμε ότι, προς το παρόν, οι φωτογραφίες είναι μόνο τετράγωνες και μπορούν να έχουν ενιαία λεζάντα.

    instagram multiple photos0

    Στο profile grid σας, θα αντιληφθείτε ότι η πρώτη φωτό ή το video από τη δημοσίευσή σας έχει ένα μικρό εικονίδιο, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν περισσότερα για να δείτε.

    instagram multiple photos

    Στο feed σας, θα βλέπετε μπλε τελείες στο κάτω μέρος αυτών των posts, που θα ενημερώνουν ότι μπορείτε να κάνετε swipe για να δείτε περισσότερα. Μπορείτε φυσικά να κάνετε like & comment, όπως σε μία κανονική δημοσίευση.

    Η ενημέρωση είναι διαθέσιμη ως μέρος του 10.9 version για iOS και Android.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles