22.8 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Το Instagram αποκτά επίσημα λειτουργία ενσωμάτωσης φωτογραφιών και βίντεο

    Άργησε και μάλιστα άργησε πάρα πολύ. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ όμως, το Instagram αποφάσισε να δώσει στο λαό του ίντερνετ τη δυνατότητα να μπορεί να ενσωματώνει περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες και βίντεο, μέσω κώδικα HTML σε sites πέραν του ίδιου του Instagram.

    Η λειτουργία αυτή μονάχα καλό μπορεί να κάνει στη διάδοση της φήμης του, αν σκεφτούμε πως αρκετοί από τους πάνω από 130.000.000 χρήστες του θα χρησιμοποιήσουν τη λειτουργία. Και όχι μόνο, αφού η λειτουργία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον καθένα, με ή χωρίς λογαριασμό στο Instagram.

    instagram embed code

    Μέσα από τη web έκδοση του Instagram και μόλις ανοίξεις μία φωτογραφία ή ένα βίντεο, στο δεξί μέρος θα δεις ένα νέο εικονίδιο, το τρίτο στη σειρά, κάτω από το εικονίδιο των σχολίων. Πατώντας το, ένα νέο πλαίσιο εμφανίζεται και περιέχει μέσα τον κώδικα HTML για την ενσωμάτωση και εμφάνιση της φωτογραφίας ή του βίντεο σε κάποιο άλλο site.

    Κάθε ενσωμάτωση φέρει στοιχεία όπως το λογαριασμό στον οποίο ανήκει η φωτογραφία ή το βίντεο, το λογότυπο του Instagram το οποίο πατώντας το, μεταφέρει το χρήστη στη σελίδα της φωτογραφίας ή του βίντεο και τέλος τον αριθμό των Likes και των σχολίων που έχει δεχτεί η φωτογραφία ή το βίντεο.

    Όσοι χρήστες έχετε «κλειδωμένες» τις φωτογραφίες και τα βίντεο σας, τότε το περιεχόμενο σας δε μπορεί να ενσωματωθεί και να διαμοιραστεί μέσω της νέας λειτουργίας σε κάποιο άλλο site πέραν της εφαρμογής του Instagram. Μπορείτε να συνεχίσετε να αισθάνεστε ασφαλείς.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles