23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Instagram Stories: Νέα λειτουργία αρχειοθέτησης των stories σας και νέο χαρακτηριστικό Highlights

    Τα Stories στο Instagram έχουν γίνει ένα εξαιρετικά δημοφιλές χαρακτηριστικό για την εφαρμογή. Έτσι, λογικό είναι να εξελίσσεται και να βελτιώνεται. Τώρα, έχουμε την προσθήκη δύο νέων δυνατοτήτων, του Archive των Stories και των Highlights.

    archive_ios_us_3-up

    Το Stories Archive σας δίνει τη δυνατότητα να σώζετε αυτόματα το story σας σε αρχείο, όταν αυτό λήξει, έτσι ώστε να μπορείτε να ανατρέχετε σ’ αυτό, όταν το επιθυμείτε. Για να έχετε πρόσβαση σε ένα παλαιότερο Story, κάνετε tap στο Archive icon στο προφίλ σας, όπου πλέον πέρα από τα αρχειοθετημένα posts θα βρίσκετε και τα stories σας.

    highlight_ios_us_3-up_final

    Τα Stories Highlights εμφανίζονται σε ένα νέο section του προφίλ σας, κάτω από το bio σας. Για να δημιουργήσετε ένα highlight, κάνετε tap στο “new” circle αριστερά. Από εκεί μπορείτε να επιλέξετε stories από το αρχείο σας, να επιλέξετε ένα cover για το highlight σας, αλλά και ένα όνομα. Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, το highlight θα εμφανιστεί σαν ένα κυκλάκι στο προφίλ σας που παίζει σαν story όταν κάποιος πατήσει σ’ αυτό.

    Οι αλλαγές θα είναι διαθέσιμες στην έκδοση 25 του Instagram σε iOS και Android.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles