19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ίντρις Έλμπα: Στις συζητήσεις για την επόμενη ταινία Τζέιμς Μποντ

    Όσο περνά ο καιρός, τόσο οι συζητήσεις “δίνουν και παίρνουν” σχετικά με τον ηθοποιό που θα ενσαρκώσει τον επόμενο Τζέιμς Μποντ. Μέχρι στιγμής έχουν ακουστεί διάφορες υποψηφιότητες. Τίποτα όμως δε φαίνεται να είναι σίγουρο.

    Πρόσφατα όμως έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός Ίντρις Έλμπα βρίσκεται στις συζητήσεις για τη συμμετοχή του στην επόμενη ταινία του πράκτορα 007. Όχι όμως για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Ποιος είναι ο ρόλος στην επόμενη ταινία;

    Στο παρελθόν, είχαν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες που ήθελαν τον Ίντρις Έλμπα να πρωταγωνιστεί μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ από το κινηματογραφικό franchise. Τον περασμένο μήνα όμως σε πρεμιέρα του ITV στο Λονδίνο ο ηθοποιός ανέφερε: «Όχι, δεν θα γίνω Τζέιμς Μποντ».

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Sun», ο Έλμπα βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις για τη συμμετοχή του στην επόμενη ταινία. «Ο Ίντρις είχε άτυπες συζητήσεις με το στούντιο και του είπαν ότι υπάρχει ένας ρόλος στην επόμενη ταινία του Μποντ, αν το θέλει» αναφέρει δημοσίευμα.

    Δεν θα είναι ο πρωταγωνιστής. Θέλουν να συνεργαστούν μαζί του σε έναν εντελώς πρωτότυπο χαρακτήρα στην επόμενη ταινία. Επιβεβαιώθηκε επίσης ότι οι συζητήσεις βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, αλλά «φαίνεται ότι θα είναι ο ρόλος ενός κακού».

    Διαβάστε επίσης:

    Οι Peaky Blinders επιστρέφουν στις αρχές του 2022

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles