20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Κυκλοφόρησε το iOS 8.3 public beta από την Apple

    Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που είχε διαρρεύσει πριν λίγες ημέρες και έτσι η Apple διέθεσε, για πρώτη φορά δημόσια, beta του λειτουργικού iOS. Το iOS 8.3 public beta κυκλοφόρησε χθες και, θεωρητικά, αφήνει τους… πάντες (και όχι μόνο developers) να δοκιμάσουν τη version.

    iOS Beta

    Προϋπόθεση να εγγραφείτε στο πρόγραμμα μέσω του Apple Seed site εδώ ώστε να ενταχθείτε σ’ αυτό, ωστόσο, προς το παρόν, ενδέχεται να μην εμφανίζεται για εσάς η δυνατότητα, καθώς η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη για όλους.

    Εφόσον καταφέρετε να “μπείτε” στο πρόγραμμα, η Apple σας συνιστά να κάνετε backup τη συσκευή σας στο iTunes και, έπειτα, να κατεβάσετε ένα configuration profile από το Apple Seed website.

    iOS Beta 2

    Αυτό θα επιτρέψει στο beta release να εμφανιστεί στην ενημέρωση λογισμικού της συσκευής σας. Εάν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη stable έκδοση του iOS, θα πρέπει πρώτα να διαγράψετε το beta software και στη συνέχεια να ξανα-εγκαταστήσετε την τελευταία έκδοση του λογισμικού και, τέλος, να κάνετε restore το iTunes backup σας.

    Αν τώρα αναρωτιέστε τι καινούριο φέρνει το iOS 8.3 beta, διαθέτει φυσικά το Apple Watch app που πρωτογνωρίσαμε στο iOS 8.2, ενώ ακόμη οι ρυθμίσεις μηνυμάτων λαμβάνουν ένα νέο “Conversation list filtering” option που προσθέτει καρτέλες στο Messages app διαχωρίζοντας τις συζητήσεις σας ανάμεσα σε ανθρώπους που βρίσκονται στο address book σας και άλλους. Επιπλέον, τα μηνύματα από άγνωστους έχουν ένα “Report junk” link που στέλνει το μήνυμα στην Apple για Review.

    Φυσικά, διαθέσιμες είναι, όπως πάντα, διορθώσεις σφαλμάτων αλλά και βελτιώσεις απόδοσης στις συσκευές σας.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles