21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Θέλετε μια γιαπωνέζικη αντιγραφή του iPhone 5C με $150;

    Μπορεί μέχρι στιγμής το iPhone 5S να ξεπερνά άνετα σε πωλήσεις το «φτωχό» 5C παγκοσμίως, αλλά είναι σίγουρο πως το πολύχρομο smartphone της Apple έχει κι αυτό την απήχησή του σε μια μερίδα χρηστών. Αν ανήκετε σε αυτούς αλλά το τίμημα σας φαίνεται μεγάλο, υπάρχει και η φθηνή λύση!

    Η Iosys από την Ιαπωνία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια συσκευή-αντιγραφή του iPhone 5C, η οποία εξωτερικά θα είναι σχεδόν απαράλλακτη με το μοντέλο της Apple! Θα λέγεται ioPhone 5 και αν εξαιρέσετε το λογότυπο της Apple, που φυσικά απουσιάζει, οι διαφορές του με το 5C είναι ελάχιστες. Τουλάχιστον εξωτερικά, γιατί στο εσωτερικό του τίποτα δε θυμίζει iPhone…

    iophone5-1

    Θα διατίθεται σε πράσινο, γαλάζιο, κίτρινο, πορτοκαλί και λευκό χρώμα, ενώ το ακόμη πιό ενδιαφέρον είναι πως θα τρέχει…Android (4.2)! Με πολύ κατώτερο hardware, βέβαια, αφού το διπύρηνο MediaTek chipset, τα 512MB RAM και η 2 MPixel camera δε συγκρίνονται με τα specs του 5C. Επίσης, η οθόνη του θα έχει μικρή ανάλυση (480×854 pixels) και ο αποθηκευτικός χώρος θα ανέρχεται στα 4GB.

    Τα παραπάνω έχουν (θετική) επίπτωση στην τιμή του, φυσικά, αφού θα διατίθεται έναντι 15.490 yen, περίπου $150 δηλαδή. Ψηθήκατε; Δείτε και το promo video (φουλ cultιά)!

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles